Οι ποδοσφαιριστές του Άρη υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κοροναϊού, ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.
Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά, κάτι που σημαίνει ότι ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, με εξαίρεση τους τραυματίες Κάτσε, Μπεναλουάν και Ιωάννου.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/04, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.
Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, παιχνίδι κατοχής και στατικές φάσεις) με τους Εργκυς Κάτσε και Γιόχαν Μπεναλουάν να ακολουθούν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νικόλας Ιωάννου (τράβηγμα στον δικέφαλο μηριαίο) ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας.
* Οι ποδοσφαιριστές, καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορωνοϊού και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Με νίκη συνέχισε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εύκολα 3-0 σετ του Μαρκόπουλου για τη 13η αγωνιστική της Volley League.