Στο νέο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εξωτερική δοκιμασία

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εξωτερική δοκιμασία.

Λίγο πριν αρχίσει η δοκιμασία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στον Τζιοβάνι Σακάρτζι τα δύο πλεονεκτήματα που είχε ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας.

Πρώτον είχε να διαλέξει ανάμεσα στα δύο παλιά χρώματα, αυτό του μπλε ή του κόκκινου. Σύμφωνα με το δεύτερο πλεονέκτημα μπορούσε να χωρίσει τις ομάδες όπως ήθελε, να ορίσει τους αρχηγούς, με τον αντίπαλο αρχηγό να έχει το δικαίωμα να κάνει μια αλλαγή στα μέλη της.

Για αυτόν, διάλεξε την μπλε ποδιά, μπήκε αρχηγός και έφτιαξε εκ νέου τις ομάδες.

Στην μπλε ομάδα βρέθηκαν οι: Μαργαρίτα Νικολαίδη, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Στέφανος Χίλας και η Μαρία Λαζαρίδου.

Από την άλλη για την κόκκινη έμειναν οι: Παύλος Χάππιλος, Γιάννης Αυλωνίτης, Λία Μακροστεργίου, Ανούς Χεριμιάν και Διονύσης.

Για αρχηγό της κόκκινης ομάδας επέλεξε τον Ιωάννη. Μάλιστα, παρότι ο Ιωάννης είχε το δικαίωμα να κάνει αλλαγή σε κάποιον παίκτη του, επέλεξε να μείνουν ως έχουν.

Οι κριτές ανακοίνωσαν στις δύο ομάδες ότι τα πιάτα που θα δοκιμάσουν πρέπει να είναι βασισμένα στην ιαπωνική κουζίνα και ο καλεσμένος έκπληξη που θα τα δοκιμάσει είναι ο διάσημος σεφ Τόνυ Βρατσάνος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr