Η ασιατική εβδομάδα στο MasterChef απαιτούσε σούσι και μάλιστα από κορυφαίο sushi chef.

Την πλέον δύσκολη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου αντιμετώπισαν οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση από το MasterChef.

Η ασιατική εβδομάδα στο MasterChef απαιτούσε σούσι και μάλιστα από κορυφαίο sushi chef.

Θαμπώθηκαν οι παίκτες από το πιάτο που τους παρουσίασε ο guest Αντώνης Δρακουλαράκος αλλά κυρίως από τις ταχυδακτυλουργικές του κινήσεις στο μίνι MasterClass που ακολούθησε.

Η Λία, ο Παύλος, η Ανούς και η Κωνσταντίνα δοκίμασαν πρώτα την πρόταση του σεφ με την ενθουσιασμένη Μαργαρίτα από τον εξώστη να ζηλεύει γιατί αγαπά τα ψάρια και να δηλώνει ότι το σούσι είναι ορεκτικό πριν από τη «μασαμπούκα»!

Η Ανούς ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από τις τεχνικές ενώ δήλωσε για άλλη μια φορά ότι φέρει το γούρι του Διονύση.

Όταν ο σεφ άρχισε να τους δείχνει την ακρίβεια των κινήσεων που έκανε για να φτιάξει το σούσι τόσο στον εξώστη όσο και οι υποψήφιοι αγχώθηκαν.

Και φυσικά η Κωνσταντίνα έδειξε και πάλι την ενόχλησή της και πόσο… χολωμένη είναι που βρίσκεται στον τάκο λέγοντας ότι «ενοχλήθηκα πάρα πολύ με τον Τζιοβάνι γιατί όταν μοίραζα μειονεκτήματα εγώ δεν του έδωσε. Θα μπορούσε να περίμενε μια δοκιμασία ακόμα».

Η κριτική για την Κωνσταντίνα έδειξε τους νικητές

Το ότι θα έφευγε η Κωνσταντίνα φάνηκε ήδη από τα σχόλια των κριτών μεταξύ τους όταν κλήθηκαν να δοκιμάσουν από το δικό της πιάτο σε σχέση με των άλλων συμπαικτών της.

Ο Παύλος ανησυχούσε για τα κόκαλα στα ψάρια του αλλά τελικά ούτε ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν βρήκε! «Το αντέγραψε όπως έπρεπε, ήταν σχεδόν άριστο» είπε ο Αντώνης Δρακουλαράκος για το πιάτο του.

Η Κωνσταντίνα ήταν η μόνη που είχε πιάτο ολοκληρωμένο. Παρόλα αυτά όπως θα ακούσετε μάλλον είχε και το χειρότερο πιάτο αφού όλες οι παρασκευές της είχαν και από ένα πρόβλημα.

«Δεν υπάρχει πολύ καλό αποτέλεσμα. Το σασίμι ρίχνει το πιάτο, δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά. Έχει πολύ χώρο για βελτίωση» είπε ο guest chef.

«Έπρεπε να δεις τη φάτσα σου όταν ήσουν επάνω» είπε η Ανούς στην Κωνσταντίνα.

«Δε με νοιάζει να σου πω την αλήθεια» είπε η παίκτρια που σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας και μετά ήταν μουτρωμένη και αρνήθηκε ακόμα και την αγκαλιά των συμπαικτών της.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr