Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επικό throwback: Ο έφηβος Τριαντάφυλλος τραγουδά «Φοβιτσιάρα μου» στη Ρόδο

Επικό throwback: Ο έφηβος Τριαντάφυλλος τραγουδά «Φοβιτσιάρα μου» στη Ρόδο

Ο «Ντάφυ» σε ένα επικό βίντεο στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι

Τους τελευταίους μήνες ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται στην επικαιρότητα για τη συμμετοχή του στο Survivor, όπου βρίσκεται ακόμη τώρα, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες ο ντόρος γύρω από το όνομά του έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερος.

Πολύ πριν αρχίσει να μοιράζει viral στιγμές στα social media με τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor, o Τριαντάφυλλος το μακρινό 1977, έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι σε μουσικές σκηνές του νησιού του, τη Ρόδο

Επιπλέον, σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο Τριαντάφυλλος ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική, ακολουθώντας μαθήματα πιάνου, από την ηλικία των 8 ετών.

Ανάμεσα στις προσπάθειές του να ανελιχθεί φαίνεται πως ήταν και ένα τραγούδι πολύ πριν ανέβει στην Αθήνα και γίνει διάσημος μέσα από το πρώτο του άλμπουμ, με τίτλο «Βλέπω κάτι όνειρα».

Ο έφηβος Τριαντάφυλλος με κοντό μαλλί -να θυμίσουμε πως μας είχε συστηθεί με μακριά κόμη- τραγουδά «Φοβιτσιάρα μου» με φόντο μέρη του νησιού των Ιπποτών.

Το βιντεοκλίπ αλλά και οι ενδυματολογικές επιλογές του νεαρού «Ντάφυ» είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook, καθώς ο Τριαντάφυλλος έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο μέσα από τη συμμετοχή του στο «Survivor 4».

Αν μεγάλωσες στα 90s ή έστω στις πρώτες δεκαετίες του millennium τότε θα ξέρεις πολύ καλά τι πάει να πει παλιά ποιοτική ελληνική μουσική.

Αν ανήκεις σε αυτές τις δεκαετίες τότε ξέρεις και τον Λάμπη Λιβιεράτο, τη Μαντώ, τη Λένα Παπαδοπούλου, τον Νεκτάριο Σφυράκη, τον Βαλάντη, τον Τριαντάφυλλο, αλλά και άλλους τραγουδιστές που μεσουράνησαν αυτές τις δεκαετίες.

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1977 στη Ρόδο, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική.

Σε ηλικία μόλις 8 ετών άρχισε μαθήματα πιάνου, το οποίο αποτέλεσε βασική αφορμή για να ασχοληθεί μετέπειτα με το τραγούδι.

Στα 18 του χρόνια άρχισε να πραγματοποιεί τις πρώτες του εμφανίσεις σε μουσική σκηνή της Ρόδου, όπου και δεν άργησε να ξεχωρίσει.

Λίγο χρονικό διάστημα χρειάστηκε για να τον εντοπίσει ο συνθέτης και στιχουργός Θοδωρής Μακρίδης, ο οποίος αναγνώρισε το ταλέντο του και τον ενθάρρυνε να πάει στην Αθήνα.

Έτσι στα 19 του, παίρνει την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην πρωτεύουσα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπαίνει στη δισκογραφία.

Ποιος δεν θυμάται τον μελαχρινό νεαρό με τα μαλλιά μπούκλες που πολύ γρήγορα έγινε διάσημος; Τα κοριτσάκια ούρλιαζαν κυριολεκτικά σε κάθε εμφάνισή του και τα cd του πουλούσαν σαν… «ζεστό ψωμί».

Ο τραγουδιστής έκανε τεράστια επιτυχία με το «Μη με τρυπάς σαν το τριαντάφυλλο», ενώ στην καριέρα του ακολούθησαν πλατινένιοι δίσκοι και μεγάλες συνεργασίες.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν ένα από τα περιζήτητα ονόματα και οι εμφανίσεις στα σόου της Ρούλας Κορομηλά και της Ελένης Μενεγάκη ήταν πολύ συχνές.

Το 1997, και σε ηλικία 20 χρονών, κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Βλέπω Κάτι Όνειρα», ο οποίος ξεπέρασε σε πωλήσεις τα 48.000 αντίτυπα και έγινε χρυσός.

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024