Γεωργιάδης: «Ό,τι ανοίξει δεν θα ξανακλείσει – Πολύ κοντά το άνοιγμα του λιανεμπορίου»
Ο Υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως η τρέχουσα εβδομάδα είναι η πλέον κρίσιμη για την επιστροφή στην κανονικότητα.
Κρίσιμη η τρέχουσα εβδομάδα αν η τάση σταθεροποίησης των κρουσμάτων συνεχιστεί ή υποχωρήσει, το άνοιγμα του λιανεμπορίου είναι κοντά δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως το κριτήριο για επανεκκίνηση οικονομικών δραστηριοτήτων είναι η πίεση στο σύστημα υγείας, ενώ ξεκαθάρισε πως ό,τι θα ανοίξει δεν θα ξανακλείσει.
Αναφορικά με τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα self test από siemens είπε πως κάποιοι πετούν λάσπη ενώ τόνισε πως η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει καν τα συγκεκριμένα τεστ.
Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για σαμποτάζ την ώρα που γίνεται προετοιμασία για άνοιγμα των οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων και σημείωσε πως με τους εμβολιασμούς και τα selt test θα πετύχουμε την εξίσωση.
- Τα καλοκαιρινά χόρτα είναι το «φάρμακο» που δεν ξέραμε;
- Φωτιά στο Σισμανόγλειο – Εκκενώθηκαν προληπτικά δωμάτια
- Η άδεια ψυχικής υγείας γίνεται νέα πραγματικότητα στους χώρους εργασίας
- Αυτές οι 7 ευρωπαϊκές χώρες είναι μεταξύ των ασφαλέστερων στον κόσμο
- Βουλή: «Κουρελόχαρτο» ο Κανονισμός από τη ΝΔ – «Βαθύ σκοτάδι» στη διαλεύκανση του σκανδάλου των υποκλοπών
- Η επιστήμη ξέρει γιατί οι καλύτερες ιδέες μας έρχονται στο ντους
- Παχυσαρκία: Γιατί έμειναν στον αέρα οι 46.000 δικαιούχοι του προγράμματος
- Συνταξιοδότηση: Προς ιστορικό ρεκόρ οι αιτήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442