Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ξεπάγωσαν» οι ανακρίσεις για την υπόθεση Novartis

«Ξεπάγωσαν» οι ανακρίσεις για την υπόθεση Novartis

Kατέθεσε ο πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος, Παν. Αθανασίου.

Αρχίζουν και πάλι οι ανακρίσεις για την υπόθεση της Novartis με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο μετά την ανάρρωση της ανακρίτριας η οποία είχε νοσήσει με κοροναϊό.

Η σκυτάλη των μαρτυρικών καταθέσεων πέρασε στον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Αθανασίου, ο οποίος είχε καταθέσει τόσο στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, όσο και στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη οι οποίοι διενήργησαν προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση της Novartis.

Στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει δέκα πολιτικά πρόσωπα και δυο εισαγγελικοί λειτουργοί.

Συγκεκριμένα, τα πολιτικά πρόσωπα που μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει στην κυρία Αλεβιζοπούλου είναι οι Αντώνης Σαμαράς, Παναγιώτης Πικραμμένος, Ευάγγελος Βενιζέλος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιάννης Στουρνάρας, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Κουτρουμάνης, Ανδρέας Λυκουρέντζος και Μάριος Σαλμάς.

Από εισαγγελικής πλευράς έχουν καταθέσει έως τώρα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, η κατάθεση του οποίοι διήρκεσε τρεις μέρες και συνολικά περίπου 30 ώρες.

Ο κ. Αγγελής ήταν επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς και παραιτήθηκε από την θέση αυτή, καταγγέλλοντας εγγράφως τα διαδραματιζόμενα στην εν λόγω Εισαγγελία. Επίσης, έχει καταθέσει και η εισαγγελέας Εφετών και πρώην επικεφαλής της  Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024