Γιώργος Αγγελόπουλος: «Στην καραντίνα δεν έπεσα καθόλου ψυχολογικά»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρωί της Κυριακής, στον Alpha. Ο
Καλεσμένος στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρωί της Κυριακής, στον Alpha.
Ο νικητής του Survivor, Ντάνος αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην πρωτόγνωρη συνθήκη της καραντίνας, που όλοι βιώνουμε με την πανδημία του κοροναϊού, στην οποία δεν παρέλειπε σε καθημερινή σχεδόν βάση την αγαπημένη του γυμναστική.
«Χρειάστηκα και γω τον χρόνο μου για να εγκληματιστώ σε αυτή τη συνθήκη του περιορισμού»
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όπως και όλος ο κόσμος, χρειάστηκα και γω τον χρόνο μου για να εγκληματιστώ σε αυτή τη συνθήκη του περιορισμού και να συνειδητοποιήσω την κατάσταση. Μόλις κατάλαβα την σοβαρότητα της κατάστασης αυτής έπρεπε να αξιοποιήσω τον χρόνο που μου δινόταν που ήταν πολύ περισσότερος στο σπίτι από ότι προηγουμένως».
«Κάποια στιγμή έκανα προπόνηση με μια καρέκλα χρησιμοποιώντας το βάρος της! Έμεινα περισσότερο από ποτέ στο σπίτι μου, γιατί είχα μετακομίσει και πρόσφατα, οπότε είδα και τι σπίτι έχω. Δηλαδή τι μπορώ να κάνω μες στο σπίτι. Χρησιμοποίησα και καρέκλα για γυμναστική και εξάδα με νερά και ένα όργανο γυμναστικής το οποίο έχουμε δημιουργήσει» πρόσθεσε ο νικητής του Survivor.
«Στην καραντίνα εγώ δεν έπεσα ψυχολογικά καθόλου.
«Στην καραντίνα εγώ δεν έπεσα ψυχολογικά καθόλου. Ίσως, ναι, με προβλημάτισε η κατάσταση γύρω μου γιατί βάλλονται και στην αρχή πολύ περισσότερο αλλά και τώρα ακόμα όλοι οι εργασιακοί χώροι και οι κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα αλλά όσον αφορά την προπόνηση».
Δείτε το βίντεο
- Fuel Pass: Το «μαρτύριο της σταγόνας» για τους καταναλωτές – Μέτρα στήριξης με το σταγονόμετρο
- «NoMuds» – Είκοσι σύγχρονοι κεραμίστες δίνουν σχήμα στο χρόνο που περνάει
- Προσωρινά κρατούμενος ο 67χρονος που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη
- Η Μπάγερν ετοιμάζει πρόταση «μαμούθ» στον Ολίσε – Έτοιμος ο Γάλλος να υπογράψει μέχρι το 2032 στους Βαυαρούς
- Μπλόκο από την Ισπανία: Δεν δίνει άδεια για τον ελλιμενισμό του πλοίου με τους νεκρούς από χανταϊό
- Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Καρέ καρέ η στιγμή της αιματηρής επίθεσης των τριών στον 57χρονο σε μπαρ στο Ηράκλειο
- Γιγάντια χωματερή στην Χιλή είναι η μεγαλύτερη πηγή μεθανίου στον κόσμο
- Στην Αθήνα έρχονται Τραμπ, Ρούμπιο και Χέγκσεθ, αποκάλυψε η Γκίλφοϊλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442