Το βράδυ της Παρασκευής (26/3) οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το 5ο Live της μουσικής ακαδημίας του «House of fame».
Οι 16 σπουδαστές εμφανίστηκαν στην σκηνή και ερμήνευσαν τα τραγούδια που τους ανέθεσε ο διευθυντής της Ακαδημίας, ο Πάνος Μεταξόπουλος.
Στη συνέχεια οι επίδοξοι τραγουδιστές βρέθηκαν μπροστά από τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Φοίβο, τον Γιώργο Αρσενάκο και την Καίτη Γαρμπή ώστε να ακούσουν τα σχόλια τους.
Ωστόσο, ένα από τα παιδιά στο τέλος της βραδιάς έπρεπε να δει την πόρτα της εξόδου και να εγκαταλείψει το «House of Fame».
Να υπενθυμίσουμε πως υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Αλεξάνδρα Κολαΐτη και ο Θέμης.
Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Θέμης ή αλλιώς η Holly Grace , με τους σπουδαστές να ξεσπούν όλοι σε κλάματα. ενώ οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα είναι η Έλενα Δομάζου, ο Γιώργος Σπετσιώτης και ο Obi.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την ανακοίνωση της νέας αποχώρησης από το House of Fame:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.