Σοκ και δέος: Έτσι πρέπει να ένιωσαν οι παίκτες των 4 ομάδων του MasterChef όταν οι κριτές ξεκίνησαν να δίνουν τη βαθμολογία τους. Τα πιάτα που κρίθηκαν ανήκαν στις κατηγορίες ορεκτικό, σούπα, ζυμαρικό, κυρίως πιάτο

Σοκ και δέος: Έτσι πρέπει να ένιωσαν οι παίκτες των 4 ομάδων του MasterChef όταν οι κριτές ξεκίνησαν να δίνουν τη βαθμολογία τους. Τα πιάτα που κρίθηκαν ανήκαν στις κατηγορίες ορεκτικό, σούπα, ζυμαρικό, κυρίως πιάτο.

Αρχικά κρίθηκε το ορεκτικό. Με εξαίρεση την πράσινη και την κίτρινη ομάδα που πήραν 26/30 και 24/30 οι άλλες δύο ομάδες έπεσαν κάτω από τη βάση.

Τα πιο σκληρά λόγια άκουσαν οι Μπλε της Μαρίνας αφού της είπα ότι το σούσι με κολοκύθα ήταν ένα ρυζόγαλο που δεν φαινόταν η κολοκύθα και δεν μπορούσαν να το φάνε.

Για την κόκκινη ομάδα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε στον Ιωάννη ότι τα ωμά λαχανικά δεν αρέσουν σε όλους.

Όταν οι Μπλε είδαν ότι πήραν 12/30 και οι Κόκκινοι 17/30 η Κωνσταντίνα είπε  στη συμπαίκτριά της «Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό;» και δέχτηκε το δολοφονικό βλέμμα της Μαρίνας που της είπε να μην ξαναπεί κάτι τέτοιο.

Όπως είναι φυσικό το Twitter ξεσπάθωσε εναντίον της Μαρίνας:

«Ήταν μία από τις πιο κακές προσπάθειες της βραδιάς. Έχεις ξαναδοκιμάσει να φτιάξεις σούπα με ζωμό από χταπόδι;» είπε στον Νίκο Σκορδάκη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο σεφ του εξήγησε ότι ήταν πολύ βαριά και δεν μπορούσαν να φάνε παραπάνω από δύο κουταλιές.

Καλή κριτική πήραν οι Κόκκινοι για τη σούπα τους, αλλά η Μαρία ξεσπάθωσε επειδή τα credits πήγαν στον Στέφανο.

Η κίτρινη ομάδα πήρε 10/30 ακόμα πιο χαμηλά και από το 12 της μπλε, ενώ την καλύτερη βαθμολογία είχαν οι Πράσινοι με 25/30 και οι Κόκκινοι με 24/30, με τον Ιωάννη να απορεί πώς γίνεται αφού άκουσαν καλύτερα σχόλια.

«Το πιο δυσάρεστο στο ζυμαρικό ήταν το πατέ, δεν τρωγόταν» είπαν στον Διονύσιο οι κριτές αναγνωρίζοντας ότι είχε ένα καλό φύλλο για ραβιόλι. Ο βαθμός τους ήταν 14/30.

Οι Μπλε άκουσαν ότι δεν ήταν τόσο πετυχημένη η εκτέλεση αλλά είχαν καλή ιδέα και πήραν 16/30.

Οι Κόκκινοι πήραν 20/30 γιατί είχαν θέματα στη γέμιση.

Τα καλύτερα λόγια άκουσε φυσικά ο Τζιοβάνι για τις ταλιατέλες του με μόνη αστοχία το στήσιμο και πήρε 24/30.

Πανωλεθρία αποδείχτηκε το πιάτο της μπλε ομάδας που πήρε μόνο 7 στα 30 με τη Μαρίνα να τα βάζει με την Κωνσταντίνα αργότερα να βάζει τα κλάματα και να δηλώνει ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν συγχωρεί στους ανθρώπους.

Μεγαλύτερη πανωλεθρία όμως ήταν για την κίτρινη ομάδα η οποία ενώ είχε πιάτο η ποσότητα ήταν πολύ μικρή, θεωρήθηκε ορεκτικό και έτσι οι κριτές έβαλαν… μονάδα!

Οι Πράσινοι πήραν 14 στα 30 για το κυρίως τους και οι Κόκκινοι 17/30 αλλά νικήτρια με 79 βαθμούς ήταν η πράσινη ομάδα που μαζί με τον Παναγιώτη έφυγαν για να απολαύσουν το έπαθλο ενώ έμειναν πίσω οι Κόκκινοι με τη Μαρία κυριολεκτικά να βράζει που έχασαν με μόνο έναν πόντο διαφορά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr