ΚΚΕ για self test : Η αντιμετώπιση της πανδημίας απαιτεί κρατική επιδημιολογική επίβλεψη και καταγραφή
«Αντί η κυβέρνηση να στελεχώσει Κέντρα Υγείας, περιφερειακά ιατρεία και κινητές μονάδες υγείας για να πραγματοποιούν τα τεστ, να καταγράφουν το αποτέλεσμα, αλλά και να δίνουν οδηγίες, πετάει ξανά το μπαλάκι στο λαό και στην "ατομική του ευθύνη"» σχολιάζει το ΚΚΕ για τα self test
«Με την ίδια ταχύτητα που προκηρύσσει διαγωνισμό express για την προμήθεια των διαγνωστικών τεστ -διαγωνισμό για τον οποίο προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά- η κυβέρνηση θα μπορούσε να προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτές, να πάρει μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, στα μέσα μεταφοράς και στα σχολεία» σημειώνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία και την προμήθεια των διαγνωστικών τεστ.
«Αντί η κυβέρνηση να στελεχώσει Κέντρα Υγείας, περιφερειακά ιατρεία και κινητές μονάδες υγείας για να πραγματοποιούν τα τεστ, να καταγράφουν το αποτέλεσμα, αλλά και να δίνουν οδηγίες ανάλογα μ’ αυτό, πετάει ξανά το μπαλάκι στο λαό και στην «ατομική του ευθύνη». Η αντιμετώπιση, όμως, της πανδημίας δεν μπορεί να γίνει χωρίς κρατική επιδημιολογική καταγραφή και επίβλεψη» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.
Πηγή ΑΜΠΕ
- «Κάτασπρο» από το χιόνι το Μπόντο λίγες μέρες πριν το ματς με την Ίντερ (vid)
- Φορολογικά έσοδα 6,,1 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο – Πάνω από τον στόχο το πρωτογενές πλεόνασμα
- Π. Μαρινάκης – Καισαριανή: Δρομολογούνται οι διαδικασίες για την απόκτηση των ιστορικών φωτογραφιών
- Ποιος είναι ο διαιτητής που σφυρίζει στο Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Αφρικανική σκόνη: Καλύφθηκε η Κρήτη – Δορυφορικές εικόνες αποτυπώνουν το φαινόμενο
- Στον Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Μιλάει σε Μεντιλίμπαρ και παίκτες


