Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Τσιλίκα : Μίλησε για τον ρόλο της στον «Σιωπηλό Δρόμο» και για το ελληνικό #metoo

Πηνελόπη Τσιλίκα : Μίλησε για τον ρόλο της στον «Σιωπηλό Δρόμο» και για το ελληνικό #metoo

«Εξαιρετικό το σενάριο. Από τα καλύτερα πράγματα που έχει διαβάσει ποτέ. Οι φάσεις και οι διαδρομές που θα ακολουθηθούν στον «Σιωπηλό Δρόμο» ως προς την πλοκή είναι αδιανόητες

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Πηνελόπη Τσιλίκα, η οποία υποδύεται την Θάλεια, στον «Σιωπηλό Δρόμο», τη νέα σειρά του MEGA «Σιωπηλό Δρόμο», που θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου.

«Από την παιδική ηλικία, την εφηβεία, τα πράγματα με την Θάλεια και την οικογένειά της δεν πάνε καλά. Μετά το σχολείο, έφυγε για σπουδές στην Θεσσαλονίκη, όπου έπιασε δουλειά. Θα τη δούμε να γυρνάει Αθήνα» δήλωσε σχετικά με το ρόλο της στη νέα σειρά του Μεγάλου Καναλιού.

Τι είπε η ίδια για τη σειρά;

«Ξέρω τον σκηνοθέτη Βαρδή Μαρινάκη, έχουμε δουλέψει μαζί. Τον αγαπώ και σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο. Και με αυτά που συμβαίνουν τώρα, είναι καλό να λέμε ότι ο Βαρδής είναι υγιής σκηνοθέτης και καλός άνθρωπος. Ένας καλός συνεργάτης. Είναι ωραίο να λες ότι σε μια δουλειά δεν θα κακοποιηθεί κανείς» είπε και συνέχισε:

«Εξαιρετικό το σενάριο. Από τα καλύτερα πράγματα που έχει διαβάσει ποτέ. Οι φάσεις και οι διαδρομές που θα ακολουθηθούν στον «Σιωπηλό Δρόμο» ως προς την πλοκή είναι αδιανόητες.

«Και οι χαρακτήρες είναι καλογραμμένοι. Ο κάθε ρόλος είναι μοναδικός. Είμαστε σε μια ομάδα που έχουμε όρεξη για δουλειά. Φτιάχνουμε πράγματα στο γύρισμα. Είναι πρόκληση για μένα ο ρόλος μου» πρόσθεσε.

Ελληνικό #metoo

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι χαρούμενη για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάματος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τις αποκαλύψεις. Δεν ξέρω αν θα γίνει παντελώς κάθαρση. Μπήκαμε στις σχολές με ρομαντική αίσθηση και σιγά σιγά μάθαμε ότι πρέπει να αντέχουμε μια βία γιατί είναι μέρος του επαγγέλματος. Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Καλό θα ήταν το θέατρο και το cinema να μην γίνονται με όρους κακοποίησης των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτό. Μπορεί να γίνει πολύ καλή τέχνη χωρίς βία».

Αποκάλυψε δε ότι η ίδια είχε δεχτεί άσχημη λεκτική συμπεριφορά την οποία αντιμετώπισε υπερασπίζοντας τον εαυτό της.

Η νομική

Ακόμα, η Πηνελόπη μίλησε για τη σχολή που ολοκληρώνει τη Νομική, όπου… είναι μόλις τρία μαθήματα μακριά από το πτυχίο.

«Δεν έλεγα ότι είμαι ηθοποιός. Έλεγα μόνο ότι σπουδάζω νομική. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στην ‘’Μικρά Αγγλία΄΄ έλεγα ότι είμαι ηθοποιός. Μετά έκανα τρία χρόνια να ξανά κάνω σινεμά. Γιατί μου πρότειναν πράγματα πολύ συγγενή με το ρόλο μου στην ‘’Μικρά Αγγλία’’» είπε και αναφέρθηκε στους γονείς της.

«Οι γονείς μου θέλουν να τελειώσει τη νομική. Η μαμά μου θέλει να με δει ποινικολόγο. Δεν της είπα ότι θα έδινα εξετάσεις για το Εθνικό θέατρο. Το είπα μόλις πέρασα τις εξετάσεις. Και έγινε μάχη» σημείωσε.

Βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024