MasterChef: Το μεγάλο φαβορί που το Τwitter αποθεώνει
Έχει χαρακτηριστεί το απόλυτο φαβορί και όχι τυχαία, αφού οι τηλεθεατές και οι χρήστες του Twitter σε κάθε επεισόδιο την αποθεώνουν.
Ο ανταγωνισμός στην κουζίνα του MasterChef όσο περνάει ο καιρός αυξάνεται με τους παίκτες να δοκιμάζουν ολοένα και περισσότερο το ταλέντο και τις μαγειρικές τους ικανότητες, προκειμένου να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο του MasterChef.
Kι ενώ οι ανατροπές και οι κακές στιγμές δεν λείπουν από το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής, ο κόσμος φαίνεται πως ήδη έχει αποφασίσει για την αγαπημένη του συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό.
Είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και έχει τρελάνει τους πάντες τόσο με τις εξαιρετικές συνταγές της που πάντα αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές όσο και με τον ήρεμο και γλυκό της χαρακτήρα.
Ποια είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη
Η Μαργαρίτα ήρθε στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης.
Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της.
Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια. Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της. Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ.
Αυτή τη φορά ετοίμασε βαλίτσες και είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef .
Η Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη έχει χαρακτηριστεί το απόλυτο φαβορί και όχι τυχαία, αφού οι τηλεθεατές και οι χρήστες του Twitter σε κάθε επεισόδιο την αποθεώνουν.
- Αίγινα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης – Δύο μήνες χωρίς πόσιμο νερό το νησί
- Ιράκ: Ένας νεκρός και δεκατρείς τραυματίες από πυρκαγιά στο διυλιστήριο πετρελαίου Baiji
- Ο πράκτορας Στίβεν και η συνάντηση σε γνωστό εστιατόριο στον Πειραιά – Μεταμφιεσμένος έβγαζε χρήματα από ΑΤΜ ο σμήναρχος
- Ευάγγελος Βενιζέλος: Διπλό «χτύπημα» στην κυβέρνηση – «Σήκωσε το γάντι» και απάντησε στον Μαρινάκη
- Το Βιετνάμ χτίζει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό στάδιο του κόσμου – Θα έχει χωρητικότητα όσο ο Δήμος Βόλου!
- Οι εκλογές της Ιαπωνίας έδωσαν στην ακροδεξιά Σανάε Τακαΐτσι τεράστια εξουσία – Τι θα κάνει με αυτήν;

