Και με κεντρικό σύνθημα «κάθε μικρό κρύβει μέσα του κάτι μεγάλο», μας καλεί να δημιουργήσουμε ένα θεμέλιο ελπίδας για την επόμενη μέρα της πανδημίας

Ένα μικροσκοπικό κύτταρο, το ωάριο, γονιμοποιείται. Και από εκεί πηγάζει ολόκληρη η ζωή μας, με τη γέννηση ενός νέου ανθρώπου.

Κάποιος αρχαίος φιλόσοφος παρατηρεί την κίνηση των αστεριών, χωρίς να έχει τα απαραίτητα εργαλεία για να την ερμηνεύσει. Χιλιετίες αργότερα, η συνδυασμένη περιέργεια αμέτρητων ανθρώπων, μας οδηγεί σε ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας: Τα πρώτα μας βήματα στην επιφάνεια της Σελήνης.

Στα τέλη του 19ου αιώνα, ο Τόμας Έντισον λανσάρει τον πρώτο λαμπτήρα πυρακτώσεως – ένα βήμα ήδη μεγάλο, για τα δεδομένα της εποχής, μικροσκοπικό όμως σε σχέση με τις διαδρομές που άνοιξε, φέρνοντάς μας εντέλει σήμερα στην ψηφιακή εποχή και στην Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.

Μικρά βήματα, λοιπόν, που κάνουμε όλοι μας ασταμάτητα, καμιά φορά και ασυναίσθητα, πάντως χωρίς ποτέ να αντιλαμβανόμαστε τα μεγάλα γεγονότα στα οποία θα οδηγήσουν, σημαδεύουν την προσωπική αλλά και τη συλλογική μας ιστορία.

Αυτό είναι και το μήνυμα που στέλνει η EVIOL με τη νέα της διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου, που επιδιώκει να μας θυμίσει τι είναι αληθινά σημαντικό σήμερα. Υπό τους ήχους της «Άνοιξης» του Vivaldi, η καμπάνια της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής της Eviol φροντίζει να μας υπενθυμίσει ότι κάθε τι μικρό που κάνουμε καθημερινά, μπορεί εντέλει να προστατεύσει κάτι μεγάλο.

Και υπάρχει καλύτερο μέρος για να αρχίσουμε από τον ίδιο μας τον εαυτό και όλους εκείνους που αγαπάμε; Για όλα τα σημαντικά και όλα όσα θέλουμε να προστατέψουμε, σύμμαχός μας είναι η πολυβιταμίνη EVIOL, με όλα τα ιχνοστοιχεία, τα μέταλλα και τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός μας καθημερινά.

Στην εξέλιξη του βίντεο, παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο κάθε σημαντική εξέλιξη ξεκινά από ένα μικρό πρώτο βήμα. Φτάνοντας στο σήμερα, διαπιστώνει κανείς πως αυτή η φράση είναι πιο επίκαιρη – ίσως – από ποτέ.

Σε μια περίοδο πρωτόγνωρη για την ανθρωπότητα, καλούμαστε όλοι μας να κάνουμε το δικό μας μικρό βήμα. Και ποιο είναι αυτό; Η ολοκληρωμένη φροντίδα του εαυτού μας καθημερινά. Η φροντίδα, ως καθημερινή πράξη ζωής για την ενίσχυση του οργανισμού μας. Η φροντίδα, ως πράξη ευθύνης όχι μόνο απέναντι στην ζωή αλλά και ως θεμέλιο ελπίδας για την ημέρα που θα ξημερώσει μετά την πανδημία.

Δείτε την εντυπωσιακή καμπάνια:

Μάθετε περισσότερα για τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL εδώ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr