Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρίζα Ρίζου : Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «Πάμε Δανάη!»

Μαρίζα Ρίζου : Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «Πάμε Δανάη!»

Η ταλαντούχα καλλιτέχνης μίλησε για την τέχνη εν μέσω πανδημίας, τα πράγματα που την εμπνέουν και το ελληνικό #MeToo

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου, στο «Πάμε Δανάη!».

Η καλλιτέχνης, που πρόκειται να τραγουδήσει σε live streaming από τον Σταυρό του Νότου την προσεχή Κυριακή 28 Μαρτίου και ώρα 20:00, υπογράφει και τη μουσική της πρωινής εκπομπής του MEGA.

Στη συνέντευξή της μίλησε για την εμπειρία του να είσαι καλλιτέχνης στην πανδημία, αλλά και για το πώς έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής της, ενώ αναφέρθηκε, φυσικά, και στο #MeToo που έχει συνταράξει τον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Έχω να τραγουδήσω από το καλοκαίρι live. Είχα αποφασίσει ότι δεν θα κάνω livestreaming. Και είπα ότι δεν πάει άλλο. Χαρήκαμε πολύ με τους συνεργάτες μου που ξανά βρεθήκαμε για πρόβα. Ανυπομονώ για την παρέα με τα παιδιά. Θέλω την ώρα του live να μας στέλνουν μηνύματα οι άνθρωποι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, η καλλιτέχνης αναφέρθηκε στα τραγούδια που γράφει. «Πολλά τραγούδια μου είναι για συγκεκριμένα πρόσωπα. Για σένα και την εκπομπή σου ήταν τεράστια χαρά μου να γράψω το τραγούδι. Σε ευχαριστώ γιατί βρήκα μέσα μου μια περιοχή να περιγράφει αυτό που λέει το τραγούδι. Είναι μια ανάσα και για μέν. Μέσα από αυτό το τραγούδι πήγα σε μια υγιή και αισιόδοξη περιοχή μέσα μου» τόνισε.

Παράλληλα, σχολίασε πως αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της. «Παλαιότερα προσπερνούσα τα σκοτάδια μου. Tώρα περνάω μέσα τους. Λέω ότι θα αποδεχτώ τις στιγμές αυτές. Και το βρίσκω πιο υγιές και ισορροπημένα. Θεωρούσαν όλοι ότι είμαι μόνο χαρούμενη. Ένιωθα ενοχικά που έχω και άλλα συναισθήματα. Τι ανισορροπία να περιμένεις από τον εαυτό σου να είσαι μόνο χαρούμενη» είπε, τονίζοντας πως δύσκολο έρχεται στη ζωή μας είναι σπουδαίο.

Αποκάλυψε δε ότι έχει υποστεί κρίσεις πανικού στο παρελθόν. Τέλος, σχολίασε τις αποκαλύψεις για παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο και εν γένει στην Ελλάδα. «Χάρηκα πολύ με τις αποκαλύψεις του ελληνικό #metoo. Έχω μεγάλο πρόβλημα με τέτοιες συμπεριφορές. Αν κάποιος δεν είναι ωραίος τύπος ή τύπισσα δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ταλέντο του, στο θέατρο ή τη μουσική. Αν ο άλλος δεν είναι ώραιος άνθρωπος τι με ενδιαφέρει το έργο του; Οτιδήπoτε δημιουργούμε φέρει την αύρα μας. Χαίρομαι πολύ που ορισμένοι άνθρωποι δεν κοιμούνται καλά το βράδυ» σημείωσε.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τη συνέντευξη:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024