Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Κατερίνα Στικούδη: «Τα μαλλιά της είναι πολύ λάθος…θέλουν κούρεμα οι τρέσες»
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μίλησε αρκετά κυνικά, σε σημείο να σοκαριστεί συναδέλφισσά της από την εκπομπή
Την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στα backstage του YFSF σχολίασαν στο Pop Up στην κατηγορία «fashion police». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μίλησε αρκετά κυνικά, σε σημείο να σοκαριστεί συναδέλφισσά της από την εκπομπή.
Τα σχόλια που «εκτόξευσε»
«Τα μαλλιά της είναι πολύ λάθος, θέλουν κούρεμα οι τρέσες που έχουν μπει, καθώς βλέπουμε τα κενά, βλέπουμε πού είναι τα κανονικά της μαλλιά. Άρα τι της βάζεις τα μακριά; Αφού είναι σαν ουρές από κάτω, πρέπει να τις κουρέψεις λίγο. Το μακιγιάζ μου αρέσει, αλλά μου λείπει η λάμψη της Κατερίνας».
«Έχεις μια γυναίκα που είναι πάρα πολύ όμορφη, πάρα πολύ γυμνασμένη και της βάζεις μόνο ωραία παπούτσια. Τι να κάνει η γυναίκα, να βγει με το βρακί; Συγγνώμη κιόλας» και ακολούθησε η αρνητική της ψήφος.
Βίντεο
- Το Ισλάμ δεν στηρίζει το Ιράν
- Ιράν: Η ρωσική Rosatom καταδικάζει το πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα


