Ιωσήφ Πολυζωίδης: «Το Μetoo στο θέατρο έγινε για καλό»
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ για το πέρασμά του από την σειρά Έξαψη, αλλά και για τα τεκταινόμενα στον χώρο του θεάτρου
Για την παρουσία του στην δημοφιλή σειρά MEGA, «Έξαψη» και τα όσα αποκαλύφθηκαν στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο ηθοποιός Ιωσήφ Πολυζωΐδης.
«Μπαίνω στην Έξαψη με το ρόλο του Ορφέα Σαμπάνη, ενός αστυνόμου που παίρνει απόσπαση στο Ναύπλιο για να διαλευκάνει την υπόθεση της Βίκυς Βούλγαρη, αποκαλύπτοντας ότι είναι πρώην δεσμός της Μαρίνας Βούλγαρη.
«Ο Ορφέας πήγαινε για γάμο με την Μαρίνα, αλλά χωρίσανε, γιατί δεν ήθελε να κάνει παιδί» τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός για το ρόλο που θα υποδυθεί στη σειρά.
Μιλώντας για αυτό που τον έκανε να πει «ναι» και να δουλέψει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, ο Ιωσήφ Πολυζωΐδης σημείωσε πως έπαιξε ρόλο η σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου, αλλά και οι φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις που έχει με αρκετούς από τους συντελεστές της «Έξαψης».
«Οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ καλές για να μπορέσω να κάνω τη δουλειά» υπογράμμισε ο ηθοποιός, ενώ αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo στο χώρο του θεάτρου.
«Νομίζω ότι όλο αυτό έγινε για καλό, ήταν καιρός να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στο χώρο» τόνισε, προσθέτοντας πως «δεν γίνεται μόνο στο δικό μας κύκλο, απλά οι ηθοποιοί είναι πιο ελεύθεροι άνθρωποι και μπόρεσαν να κάνουν πιο εύκολα τις καταγγελίες και να βγουν να πουν κάποια πράγματα ελεύθερα».
Απαντώντας στο ερώτημα αν βρέθηκε και αυτός αντιμέτωπος με κάποιες παράτυπες καταστάσεις, ο Ιωσήφ Πολυζωΐδης τόνισε πως δεν βρέθηκε ποτέ μπροστά σε κάτι τέτοιο. «Ήμουν και τυχερός λόγω της δουλειάς μου, δεν πήγα σε πολλές οντισιόν. Ήρθαν έτσι τα πράγματα, που δεν μπορώ να πω ότι βγήκα να κυνηγήσω δουλειά σε οντισιόν».
«Όσο περνάει ο καιρός, νομίζω ότι θα βγαίνουν νέα πράγματα» πρόσθεσε ο ταλαντούχος ηθοποιός, υποστηρίζοντας ότι το φαινόμενο της κατάχρησης εξουσίας παρατηρείται σε αρκετούς επαγγελματικούς χώρους.
«Το θέμα είναι η διαχείρηση της εξουσίας που έχει ο καθένας» συμπλήρωσε.
Τέλος, μίλησε για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και της καραντίνας, τονίζοντας ότι η «Έξαψη» τον έβγαλε από το σπίτι. «Φέτος επειδή δουλεύω, βγαίνω λίγο από το σπίτι μου, πέρυσι ήταν δύσκολα γιατί ήμουνα πολύ κλεισμένος» ανέφερε για τις επιπτώσεις της καραντίνας.
- Τιμωρία της UEFA στη Ρεάλ Μαδρίτης για ρατσιστική συμπεριφορά των φιλάθλων της
- ΕΕ: Τηλεδιάσκεψη Φον ντερ Λάιεν και Αντόνιο Κόστα με ηγέτες χωρών της Μέσης Ανατολής την Δευτέρα
- Mετά το βραβείο GLAAD του Heated Rivalry στην Αρχαία Ελλάδα: Ο Μέγας Αλέξανδρος επελαύνει στο Netflix
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Βηρυτό και καταρρέουν πολυκατοικίες
- Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις στο Youth Pass
- Στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ο Πάσπαλι
- Δεν παίζει τελικά ο Λεσόρ – Η 12άδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι στο ΣΕΦ
- Η 12άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι: Οριστικά εκτός ο Μόρις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/andrey-novik-hc9Rwbma-Jk-unsplash-1-315x220.jpg)

















































![Κυνισμός χωρίς όρια: Ο Λευκός Οίκος «διαφημίζει» την επιχείρηση στο Ιράν με… Grand Theft Auto [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/Sans-titre-1-1-315x220.jpg)








![Ιράν: Η στιγμή αμερικανοϊσραηλινής επίθεσης κοντά σε σχολείο αρρένων – Ένα παιδί σκοτώθηκε [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/Sans-titre-1-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442