Σαλαγκούδη: «Στο Survivor έκλεψα και ζητώ συγγνώμη από την παραγωγή»
Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να κλέψει φαγητό στο παιχνίδι, αφού η πείνα βάρεσε κόκκινο
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή Dot η Ανθή Σαλαγκούδη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάστηκε να κλέψει φαγητό αφού η πείνα ήταν μεγάλη.
«Έκλεψα. Συγγνώμη από την παραγωγή. Όχι από τα σκουπίδια, αλλά βρήκα κάπου αλλού. Πήρα ένα φρούτο, ένα ψωμί και γκοφρέτες. Δεν είναι πολλά πράγματα.
Τα μοιράστηκα με τον Περικλή και την Σοφία. Με τον Περικλή τα μοιράστηκα γιατί ήμουν πολύ κοντά. Με την Σοφία δεν ήμασταν κοντά, αλλά ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πολλές δουλειές στην καλύβα και ένιωσα ότι πρέπει να της δώσω», είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.
Δείτε το βίντεο:
- Μαρία Καρυστιανού: Συλλογή υπογραφών για την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος με… ανορθογραφίες
- Πλαστικό: Ιστορικά υψηλές τιμές πιέζουν τις επιχειρήσεις
- Η Βουλή φωταγωγήθηκε για νευροϊνωμάτωση – «Η γνώση είναι δύναμη – Η έρευνα είναι ελπίδα»
- Τις λεπτομέρειες της παραγγελίας των 200 αεροσκαφών εξετάζει η Boeing με το Πεκίνο
- Ολονύχτια ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό – Πολυκατοικίες χτυπήθηκαν από drones
- Τα social media στο εδώλιο: Μαζικές αγωγές στις ΗΠΑ για «εθισμό» των μαθητών

