Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλισσα Ελισάβετ : Πώς ένιωσε μετά τη συνέντευξη-βόμβα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Βασίλισσα Ελισάβετ : Πώς ένιωσε μετά τη συνέντευξη-βόμβα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Πηγές του παλατιού αποκάλυψαν πώς αισθάνεται η βασίλισσα, αλλά και ο αδερφός του Χάρι, πρίγκιπας Ουίλιαμ

Οι εντάσεις καλά κρατούν στο εσωτερικό της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, καθώς η συνέντευξη-βόμβα των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ έχει προκαλέσει την αναστάτωση και έχει στρέψει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης στο ενδεχόμενο το παλάτι να χαρακτηρίζεται από ρατσιστικές απόψεις.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη τους, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ισχυρίστηκαν ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε εκφράσει ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος του γιου τους Άρτσι, πριν από τη γέννησή του.

Η αποκάλυψη οδήγησε το κοινό σε αμέτρητες εικασίες για το ποιο είναι το μέλος της οικογένειας που έκανε το σχόλιο.

Τουλάχιστον, έχουν ένα στοιχείο, καθώς όπως φαίνεται ο Χάρι είπε ότι δεν πρόκειται για την γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ ή τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο.

Τι δήλωσε η βασίλισσα

Τώρα, πηγές αναφέρουν πως η βασίλισσα δεν έχει θυμώσει με την συνέντευξη και αντ’ αυτού δεσμεύτηκε ιδιωτικά να σταθεί δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι. Όπως δήλωσε μια πηγή στην The Sun: «Δεν είναι θυμωμένη, είναι απλά λυπημένη. Πάντα ανησυχούσε γι’ αυτόν (τον Χάρι) και η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν πάντα πολύ προστατευτική απέναντί του. Πάντα προσπαθούσαν να τον στηρίξουν από τότε που εμφανίστηκε η Μέγκαν. Όλοι ανησυχούσαν πολύ λιγότερο γι’ αυτόν όταν ήρθε η Μέγκαν καθώς φαινόταν πολύ χαρούμενος».

Κι όλα αυτά αφότου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είπε πως οι βασιλικοί δεν είναι «μια ρατσιστική οικογένεια» με την βασίλισσα Ελισάβετ να διατάζει ιδιωτική οικογενειακή έρευνα για τους ισχυρισμούς σχετικά με τις ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος του Άρτσι.

«Βαθύτατα στενοχωρημένος» ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα θέλουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ «βαθύτατα στενοχωρημένο» με το ενδεχόμενο οι ιδιωτικές συζητήσεις με τον αδερφό του «να προβληθούν στην αμερικανική τηλεόραση» αφότου η παρουσιάστρια και φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, Γκέιλ Κινγκ, αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε μια «μη παραγωγική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η αποκάλυψη- την οποία έκανε η παρουσιάστρια ζωντανά στην εκπομπή της – φέρεται να έκανε τον Ουίλιαμ να είναι επιφυλακτικός απέναντι στην περαιτέρω επαφή με το ζευγάρι, φοβούμενος πως τυχόν συνομιλίες με τον αδερφό του θα διαρρεύσουν σε αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Πηγές, μάλιστα, ανέφεραν στο Vanity Fair πως υπήρχε ανησυχία στη βασιλική οικογένεια πως οι Σάσεξ «θέλουν να συνεχίσουν να τροφοδοτούν την σαπουνόπερα».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024