Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τραμπ εύχεται να κατέβει για πρόεδρος η Μέγκαν Μαρκλ

Ο Τραμπ εύχεται να κατέβει για πρόεδρος η Μέγκαν Μαρκλ

Ο Τραμπ ρωτήθηκε σε συνέντευξη στο Fox News για τις σκέψεις του αναφορικά με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μετά την αδιανόητη επιτυχία που είχε η κοινή εξομολόγηση Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε την Τρίτη ότι «δεν είμαι θαυμαστής» της Μέγκαν Μαρκλ, ελπίζει ωστόσο να διεκδικήσει εκείνη την προεδρία των ΗΠΑ το 2024.

Ο Τραμπ ρωτήθηκε σε συνέντευξη στο Fox News για τις σκέψεις του αναφορικά με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μετά την αδιανόητη επιτυχία που είχε η κοινή εξομολόγηση Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα.

«Ε λοιπόν εύχομαι να συμβεί αυτό, γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε πιστεύω πως θα έχω ακόμα πιο ισχυρά αισθήματα για να ξανακατέβω», είπε ο Τραμπ στην παρουσιάστρια Maria Bartiromo, «δεν είμαι θαυμαστής της. Νομίζω πως όσα λέει για τη βασιλική οικογένεια και τη βασίλισσα, συμβαίνει, ξέρετε, να τη γνωρίζω τη βασίλισσα, όπως ξέρετε. Έχω συναντηθεί με τη βασίλισσα και είναι ένα εξαιρετικό άτομο. Και δεν είμαι θαυμαστής της Μέγκαν».

Υπενθυμίζεται ότι αξιωματούχος της κυβέρνησης Μπλερ με ισχυρές διασυνδέσεις στην Ουάσινγκτον, αποκάλυψε πως η Μέγκαν Μαρκλ, βρίσκεται σε επαφές με ανώτατα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος στις ΗΠΑ, ώστε να προετοιμάσει την καμπάνια της και να βρει ομάδες στήριξης, που θα συνεισφέρουν οικονομικά στην προεκλογική της εκστρατεία.

Πηγή κοντά στην πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits αρνήθηκε να σχολιάσει τις σχετικές φήμες για τις πολιτικές φιλοδοξίες της Μέγκαν, παρόλο που ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μετά την εγκατάστασή τους στις ΗΠΑ, δεν έχουν κρύψει τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, αν και στη Γηραιά Αλβιόνα η βασίλισσα και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι πολιτικά ουδέτεροι.

Διαβάστε επίσης: Μέγκαν Μαρκλ: Από το Μπάκιγχαμ στον Λευκό Οίκο;

Κατά την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ ο Χάρι και η Μέγκαν με δημόσια δήλωση κάλεσαν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους «να καταψηφίσουν την ρητορική του μίσους», προτρέποντάς τους, ουσιαστικά, να ψηφίσουν τον Τζο Μπάιντεν, αφού στο παρελθόν η δούκισσα του Σάσεξ είχε ταχθεί κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Στις εκλογές του 2016 η πρώην ηθοποιός υποστήριξε την Χίλαρι Κλίντον ενώ σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλεσε «μισογύνη» τον Τραμπ. Αλλά και ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τρέφει αισθήματα συμπάθειας για την σύζυγο του Βρετανού πρίγκιπα, αφού την ίδια περίοδο είχε δηλώσει πως «δεν είναι θαυμαστής της Μέγκαν».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024