«Είχε κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των γονιών των παιδιών» αποκαλύπτει ο προπονητής των δύο δύο ανήλικων κολυμβητριών, που γνώριζε τον 74χρονο κατηγορούμενο για σεξουαλική κακοποίηση.

Μάλιστα όπως επισημαίνει μιλώντας στην ΕΡΤ, «για έξι ολόκληρα χρόνια μετέφερε πολλά παιδιά από το κολυμβητήριο από και προς τα σπίτια τους».

«Από κανένα γονιό δεν είχα ακούσει το παραμικρό παράπονο, ούτε είχα διαπιστώσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά των παιδιών» επισημαίνει και λέει χαρακτηριστικά «δεν είδα παιδιά αναστατωμένα, δεν είδα παιδιά προβληματισμένα, δεν είδα παιδιά φοβισμένα. Έχω πέσει από τα σύννεφα με όσα αποκαλύπτονται», σημειώνει.

Είχε την ιδιότητα του «παππού»

«Η ιδιότητά του ήταν μόνο αυτή του “παππού”, έφερνε το εγγόνι του στην προπόνηση» λέει για τον 74χρονο – σήμερα – και ιδρυτικό μέλος αθλητικού συλλόγου στο Περιστέρι που φέρεται ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών.

Τον περιγράφει ως «ιδιαίτερα εξυπηρετικό και ευγενικό», καθώς μετέφερε τα παιδιά από το κολυμβητήριο στα σπίτια τους, για να διευκολύνει τους γονείς τους.

«Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν μπορώ να το πιστέψω», λέει χαρακτηριστικά. «Ήταν άνθρωπος επικοινωνιακός, κοινωνικός, ήταν δοτικός, του άρεσε να προσφέρει και δεν είχε δώσει το παραμικρό σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του».

Όλα γίνονταν από την προπόνηση στη διαδρομή προς το σπίτι, όπως φαίνεται από την κατάθεση των κοριτσιών.

«Δεν είχα ακούσει από τα παιδιά το παραμικρό παράπονο, ούτε είχα διαπιστώσει σε αυτά κάποια φοβία» λέει ο προπονητής Όπως ενημέρωσε ακόμη δεν του έχει ζητηθεί να δώσει κάποια κατάθεση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο