Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον προπονητή κολύμβησης – Πώς προσέγγιζε τις αθλήτριες

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον προπονητή κολύμβησης – Πώς προσέγγιζε τις αθλήτριες

Ο ίδιος, αμετανόητος και προκλητικός, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έκανε ό,τι έκανε για να βοηθήσει στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ανήλικων αθλητριών.

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη δράση προπονητή κολυμβητικού συλλόγου που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών.
Σε κολυμβητήριο στο Περιστέρι ο 74χρονος σήμερα άνδρας προπονούσε πριν από μερικά χρόνια τα δύο ανήλικα κοριτσάκια.

Σύμφωνα με την καταγγελία των κοριτσιών, πριν καν συμπληρώσουν τα 14 τους χρονιά, ο προπονητής τα είχε επανειλημμένα κακοποιήσει σεξουαλικά. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο παράγοντας της κολύμβησης έβαζε τα ανήλικα να βλέπουν στον υπολογιστή του υλικό παιδικής πορνογραφίας και στη συνέχεια προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Ο ίδιος, αμετανόητος και προκλητικός, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έκανε ό,τι έκανε για να βοηθήσει στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ανήλικων αθλητριών.

«Δεν έκανα τίποτα κακό. Ναι, έδειχνα σκηνές πορνογραφικού περιεχομένου στα κορίτσια. Ποτέ όμως δεν τα παρενόχλησα. Το έκανα για να τα βοηθήσω στην σεξουαλική τους διαπαιδαγώγηση», ήταν η δήλωση του 74χρονου.

Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων

Όπως κατήγγειλαν οι δύο ανήλικες, ο 74χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους και πολλές φορές τις έπαιρνε ο ίδιος από το σπίτι για να τις πάει στην προπόνηση.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανόν ο 74χρονος κατηγορούμενος να έχει κακοποιήσει και άλλα παιδιά και για αυτό θα ζητήσουν να γίνει δημοσιοποίηση των στοιχείων του και της φωτογραφίας του.

Η δικογραφία
Όπως προκύπτει από τη δικογραφία: «βοηθούσε στην οργάνωση και τις προπονήσεις που συμμετείχαν ανήλικα κορίτσια σε πολύ μικρή ηλικία… προέβαινε σε διάφορα σχόλια για τα σώματά τους καθώς και σε άσεμνες συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου».

Τα δύο κορίτσια κατέθεσαν ότι φοβόντουσαν να αποκαλύψουν τη σοκαριστική δράση του προπονητή και παρακινήθηκαν από τη γενναία στάση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Με ένταλμα του ανακριτή, ο 74χρονος συνελήφθη και το Σάββατο, μετά την απολογία του, προφυλακίστηκε.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024