Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
PJ Harvey: Μια πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ «Uh Huh Her – Demos»

PJ Harvey: Μια πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ «Uh Huh Her – Demos»

Η PJ Harvey δίνει πρόγευση του άλμπουμ της, «Uh Huh Her – Demos» με μια ανεπεξέργαστη ερμηνεία του «Shame» το οποίο περιλαμβανόταν στο αρχικό «Uh Huh Her» του 2004

Η PJ Harvey δίνει πρόγευση του άλμπουμ της, Uh Huh Her – Demos με μια ανεπεξέργαστη ερμηνεία του «Shame» το οποίο περιλαμβανόταν στο αρχικό «Uh Huh Her» του 2004.

Στην ηχογράφηση, παίζει χαμηλές νότες στην κιθάρα της, με ελάχιστα κρουστά και ακορντεόν, καθώς τραγουδά «Shame is the shadow of love», όπως ακριβώς έκανε στο αρχικό άλμπουμ.

Uh Huh Her, PJ Harvey’s 6th studio album, will be reissued on vinyl on 30th April and released alongside a collection of…

Δημοσιεύτηκε από PJ Harvey στις Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Το Uh Huh Her – Demos θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου – ψηφιακά, σε βινύλιο και σε CD – συνοδευόμενο από επανακυκλοφορία του αρχικού LP.

Πέρυσι, η Harvey ξεκίνησε επανακυκλοφορίες των άλμπουμ της και των demo ηχογραφήσεων που αντιστοιχούσαν σε κάθε ένα από αυτά.

Αν και το αρχικό Uh Huh Her περιλάμβανε 14 τραγούδια, η έκδοση με τα demos του θα περιλαμβάνει μόνο εννέα από αυτά· παραλείπονται κάποια από τα πιο σύντομης διάρκειας, όπως το «No Child of Mine», το οποίο ανέπτυξε πλήρως για τον δίσκο Before the Poison της Marianne Faithfull.

Όπως και στις προηγούμενες επανεκδόσεις, το μάστερινγκ στις εκδοχές για βινύλιο και του Uh Huh Her και του Uh Huh Her – Demos έκανε, στο Loud Mastering, ο Jason Mitchell υπό την καθοδήγηση του Head, συνεργάτη της Harvey εδώ και πολλά χρόνια.

Η έκδοση των demos όπως αναφέρει το ΑΠΕ , συμπεριλαμβάνει καινούργιο υλικό, συμπεριλαμβανομένων ανέκδοτων φωτογραφιών από τη Maria Mochnacz, η οποία συνεργάστηκε για τη συσκευασία του άλμπουμ με τον Rob Crane, τον σχεδιαστή του αρχικού Uh Huh Her.

Ακούστε το «Shame» στο παρακάτω βίντεο:

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024