Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MEGA STAR: Μαντώ Γαστεράτου και Αντώνης Δημητριάδης μιλούν για την ελληνική μουσική την περίοδο της καραντίνας

MEGA STAR: Μαντώ Γαστεράτου και Αντώνης Δημητριάδης μιλούν για την ελληνική μουσική την περίοδο της καραντίνας

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης, παρουσιαστές της εκπομπής MEGA STAR του ΜEGA, βρέθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης, παρουσιαστές της εκπομπής MEGA STAR του ΜEGA, βρέθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου.

Τα δύο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης μιλήσαν για την ιστορική εκπομπή που παρουσιάζουν φέτος αλλά και την προσωπική τους ζωή.

Γαστεράτου: Την ημέρα που ξεκινούσε το MEGA STAR μίλησα με την Ναταλία Γερμανού

Η Μαντώ Γαστεράτου αναφέρθηκε στις παρουσιάστριες που έχουν αναλάβει το MEGA STAR του MEGA τα προηγούμενα χρόνια και ιδιαίτερα στην Ναταλία Γερμανού που έμεινε στο τιμόνι της εκπομπή για εννέα σεζόν.

Η μακροβιότερη ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης φέτος αναβιώνει με την Μαντώ Γαστεράτου να δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή την παρουσίαση

«Επικοινώνησα με την Ναταλία Γερμανού όταν προετοίμαζα την εκπομπή. Είναι ένα πρόσωπο το οποίο θαυμάζω. Λατρεύω αυτό που βλέπω στην τηλεόραση. Την ημέρα που ξεκινούσε το MEGA STAR μίλησε και ζωντανά στην εκπομπή της» ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου.

Από την μεριά του ο Αντώνης Δημητριάδης τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει την παρουσίαση εκπομπής. Ο ίδιος είναι υπεύθυνος της εκπομπής «Στο σπίτι με το MEGA» καθώς συντονίζει όλο το πρότζεκτ και είναι έχει την επιμέλεια των καλεσμένων.

«Για ότι βλέπετε στο ‘Σπίτι με το MEGA’ είναι υπεύθυνος ο Αντώνης και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο» ανέφερε για τον συνεργάτη της η Μαντώ Γαστεράτου.

Ποιος μουσικός κάνει τα μεγαλύτερα νούμερα;

Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε την Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη για τους καλλιτέχνες που αγαπάει το κοινό να βλέπει στην ελληνική τηλεόραση.

«Όπου βάλεις Φουρέιρα, γίνεται χαμός» απάντησε η Μαντώ, ενώ συμπλήρωσε ότι πολύ καλά πάνε και οι trappers.

«Αυτό που δείχνουν οι πλατφόρμες μουσικής, αυτό ισχύει και στην τηλεόραση, όσον αφορά τις μουσικές εκπομπές» τόνισε από την μεριά του ο Αντώνης Δημητριάδης, ένας από τους καλύτερους dj της Ελλάδας.

Οι δύο παρουσιαστές εξήγησαν ότι το Top 10 των τραγουδιών βγαίνει από τις μετρήσεις που κάνουν οι πλατφόρμες. «Θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα αλλά είναι νωρίς για την εκπομπή. Με τον κοροναϊό δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα, δεν μπορούμε να κάνουμε εξωτερικά γυρίσματα, να βγούμε έξω να μιλήσουμε με τον κόσμο» ανέφερε ο Αντώνης Δημητριάδης.

Όσον αφορά τον πιο πετυχημένο τραγουδιστή του 2020 η Μαντώ Γαστεράτου τόνισε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έμεινε στην κορυφή για εννέα εβδομάδες με τα τραγούδια «Θα είμαι εδώ» και «Αθήνα μου», ενώ αυτή την εβδομάδα πέρασε μπροστά ένα πρόσωπο που θα αποκαλύψει αύριο στην εκπομπή.

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ την παρουσίαση του ΜEGA STAR»

Η Μάντω Γαστεράτου εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι είχε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις για αυτή τη χρονιά αλλά τελικά επέλεξε το ΜEGA STAR.

«Το επέλεξα γιατί είναι μέσα στα νερά μου. Ασχολούμαι με την μουσική, κάνω ραδιόφωνο έξι χρόνια, ξεκίνησα από το MAD. Αισθάνθηκα ότι σε κάτι τέτοιο θα είμαι καλή. Είναι πολύ τιμητικό να έχεις προτάσεις ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές και μου είναι πολύ δύσκολο να λέω όχι -και στην προσωπική μου ζωή. Στο MEGA STAR όμως δεν μπορούσα να αρνηθώ» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Survivor: «Αυτά που προβάλλονται είναι μονταρισμένα» λέει η Μαντώ Γαστεράτου

Οι δύο παρουσιαστές δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στο Survivor καθώς στο παιχνίδι διαγωνίζονται και φίλοι τους.

Η Μαντώ Γαστεράτου τόνισε ότι η φίλη της Άννα Μαρία ήταν «στην αρχή λίγο κουμπωμένη και αναρωτιόμουν γιατί δεν μιλάει. Τώρα βλέπω την Άννα Μαρία που ξέρω. Με στενοχωρεί πάρα πολύ αυτά που λέγονται και δεν ισχύουν. Ξέρετε ότι αυτά που προβάλλονται είναι μονταρισμένα και μαζί με μια ωραία μουσικούλα μπορεί να γίνει εύκολα θέμα. Η Άννα Μαρία είναι σε σχέση αυτή τη στιγμή και είναι πολύ καλά».

Όσον αφορά τις φήμες που δείχνουν την Άννα Μαρία να έχει σχέση με τον συμπαίκτη της Νικο Μπάρτζη η Μαντώ Γαστεράτου ανέφερε: «Παρουσιάζετε η εικόνα δύο ανθρώπων που έχουν έρθει πολύ κοντά. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει και με έναν φίλο σου. Αν είχε πάρει είδηση η Άννα Μαρία όλο αυτό θα είχε βάλει τα πράγματα στη θέση τους».

Από την μεριά του ο Αντώνης Δημητριάδης εξήγησε ότι γνωρίζει καλά και τον Πάνο Καλίδη και τον Τριαντάφυλλο καθώς ασχολείται πολλά χρόνια με την ελληνική μουσική.

«Ξέρω και τους δύο αρκετά καλά, πιο πολύ τον Καλίδη. Είναι λίγο εκτός κλίματος τα πράγματα και για αυτούς. Ο Πάνος μου ταιριάζει πιο πολύ, είναι πιο ήρεμος».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024