Ημέρες «πολιορκίας» συνεχίζει να διανύει η Αττική, η οποία παρά την πέμπτη εβδομάδα καθολικού lockdown, καταγράφει σταθερά υψηλό αριθμό νέων κρουσμάτων κοροναϊού.
Ειδικότερα, το κέντρο φαίνεται να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, με τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών να καταγράφει 278 μολύνσεις.
Επιπλέον, 182 κρούσματα δίνει ο Βόρειος Τομέας Αθηνών, 174 ο Δυτικός Τομέας Αθηνών, 164 ο Πειραιάς, 137 η Ανατολική Αττική και 126 ο Νότιος Τομέας Αθηνών.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.