Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λούκας Γιώρκας : «Με πήγε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου»

Λούκας Γιώρκας : «Με πήγε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου»

Ο Λουκάς Γιώρκας βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show» όπου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια με τις κρίσεις πανικού

Ο Λουκάς Γιώρκας βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show» όπου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια με τις κρίσεις πανικού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε τον Γιάννη Βαρδή να του εμπιστευτεί το τραγούδι του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, «Μου έλειψες πολύ» και με αφορμή αυτό θυμήθηκε ένα σχετικά πρόσφατο περιστατικό από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ.

Το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβριο στη Λάρνακα όπου ο τραγουδιστής βρίσκονταν για τα γυρίσματα, τα οποία περιλάμβαναν πλάνα σε μια πισίνα.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή η πισίνα στην οποία βυθιζόταν, δεν ήταν θερμαινόμενη.

«Έμεινα 4 ώρες κάτω από το νερό. Είχα κρυμμένες φιάλες οξυγόνου για να παίρνω ανάσες και δύτες για να με προσέχουν. Ήταν Δεκέμβριος και η πισίνα δεν ήταν θερμαινόμενη. Από την αδρεναλίνη ένιωθα ο Σούπερμαν. Δηλαδή μου έλεγαν οι δύτες, είμαστε οριακά και τα χέρια μου έτρεμαν. Εγώ έλεγα ‘το έχουμε’ αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Πήγα με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και με κράτησαν πολύ λίγο» είπε ο Λούκας Γιώρκας, αφηγούμενος την περιπέτειά του.

«Ήταν μια περίεργη κατάσταση γιατί ενώ είχα την αδρεναλίνη των γυρισμάτων, δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου».

Για τις κρίσεις πανικού

«Είμαι εξωστρεφής άνθρωπος. Δεν είχα εξαρτήσεις αλλά είχα θέμα με τις κρίσεις πανικού. Όταν παλιότερα έλεγα ότι έχω κρίσεις πανικού, νόμιζαν ότι είμαι τρελός. Εγώ το πέρασα σκληρά, αλλά τώρα εδώ και 6 χρόνια είμαι καλά. Είχα πάει σε ψυχολόγο και δεν πήγα καλά και είχα άρνηση να πάω. Τελικά βρήκα τον κατάλληλο».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024