Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Kim Kardashian: Με ποιες πέρασε βραδιά ταινίας στο σπίτι;

Kim Kardashian: Με ποιες πέρασε βραδιά ταινίας στο σπίτι;

Ό, τι πιο cute το βιντεάκι που ανέβασε πρόσφατα η διάσημη influencer με "τις γυναίκες της ζωής της"

Τι πιο όμορφο από μια βραδιά ταινίας με τις αγαπημένες σου φίλες; Η Kim Kardashian δείχνει να απολαμβάνει τη συντροφιά των παιδιών της και μάλιστα η δημοσίευση στο Instagram της θα σε ενθουσιάσει. Ναι, πρόκειται για το πιο γλυκό και αξιολάτρευτο video που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα social media!

Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 8 Μαρτίου η Kim γιόρτασε την ημέρα της γυναίκας με τα τρία μικρά κορίτσια της, την κόρη και τις ανιψιές της. Chicago West, Stormi Webster και True Thompson συγκεντρώθηκαν στο σαλόνι της Kim και καταχάρηκαν παρέα με μια όμορφη κλασική ταινία. Η μαμά Kim φαίνεται να το διασκέδασε περισσότερο από τα μικρά κορίτσια της παρέας, για να είμαστε ειλικρινείς!

Συγκεκριμένα, με ένα video στα insta stories της η Kim, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τι έκαναν το βράδυ της Δευτέρας και το πρόγραμμά τους είχε σνακ, χυμούς και… «Beauty and The Beast».

Στο video φαίνονται τα μικρά κορίτσια να παρακολουθούν την ταινία κινουμένων σχεδίων, αλλά θα ακούσεις επίσης την Kim να σιγοτραγουδά και να επαναλαμβάνει τα λόγια σαν να τα διαβάζει από κάπου. Κι όμως, φαίνεται πως αυτή είναι η αγαπημένη της ταινία. Χαρακτηριστικά είπε πως λατρεύει αυτή την ταινία και χαριτολογώντας ρώτησε τα κορίτσια αν ξέρουν τα λόγια της ταινίας που παρακολουθούν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024