
Γιάννης Στάνκογλου: «Το ελληνικό #MeToo είναι ένα τέλος εποχής»
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Γιώργο Πασπαράκη μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Γιώργο Πασπαράκη μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.
Ο ηθοποιός απάντησε στα διλήμματα που του τέθηκαν, τα οποία αφορούσαν την καριέρα του, τη ζωή του, αλλά και προσωπικές απολαύσεις.
Θέλει θυσίες ο γάμος; «Αναλόγως ποιον παντρεύεσαι», απάντησε με χιούμορ ο ηθοποιός, ενώ είπε πως προσέχει αρκετά τον εαυτό του τις τελευταίες μέρες.
Συμπαθεί την περισσότερο την Φαίη Σκορδά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν μπορεί να απαντήσει στο δίλημμα σεξ ή φαγητό!
Όσο για το ελληνικό κίνημα #MeToo είπε πως: «Έχει λόγο ύπαρξης, ελπίζω όλο αυτό να συνεχιστεί είναι ένα τέλος εποχής κατά την γνώμη μου»
Η μεγαλύτερη του ανατροπή ότι έκανε παιδιά και θέατρο!
Δείτε το βίντεο
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/5): Δράση με το φινάλε της Super League, το Μύκονος-Παναθηναϊκός και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Αναστάτωση σε πτήση της Qantas – Επιβάτης έβριζε το πλήρωμα και δάγκωσε αεροσυνοδό
- Μόσχα: Ουκρανική επίθεση με πάνω από 120 drones – Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 17 τραυματίες
- Κεραυνοί Δένδια (και δική του πλατφόρμα) κατά «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη – «Καρφιά» Κικίλια για την «ψυχή της παράταξης»
- Το «άγνωστο» burnout: Το βάρος της ευθύνης μπορεί να σε εξαντλήσει;
- ΣΥΡΙΖΑ: Καταλύτης η διαγραφή Πολάκη για ξεκαθάρισμα πριν το κόμμα Τσίπρα





