Μια απίστευτη τραγωδία είχαμε σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή των Βατερών της Λέσβου.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά σε στάνη, στο σημείο άμεσα έφτασαν 4 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 πυροσβέστες όπου και γρήγορα έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο.
Στην διαδικασία της έρευνας οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες μέσα στην στάνη απανθρακωμένος και καταπλακωμένος από το οίκημα βρέθηκε ο Κτηνοτρόφος .
Οι έρευνες για τα αίτια του συμβάντος συνεχίζονται από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας