Μητσοτάκης : Πράξη μέγιστης ανευθυνότητας οι διαδηλώσεις – Επίθεση σε Τσίπρα
Πράξη μέγιστης ανευθυνότητας χαρακτηρίζει με παρέμβασή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ. Τσίπρα ότι υποδαυλίζει κοινωνικές εντάσεις
Πράξη μέγιστης ανευθυνότητας χαρακτηρίζει με παρέμβασή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις.
Υπονομεύει τα μέτρα κατά του κοροναϊού
Η δήλωση αυτή του κ. Μητσοτάκη, κατά την οποία ο πρωθυπουργός επιτίθεται και στο ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται τη στιγμή που έχουν προγραμματιστεί σε λίγη ώρα νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομικής βίας.
Αναλυτικά η δήλωση του πρωθυπουργού έχει ως εξής:
«Η επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις εν μέσω έξαρσης της πανδημίας συνιστά πράξη μέγιστης ανευθυνότητας. Υπονομεύει τα μέτρα για τη μείωση της διασποράς του ιού.
»Και προσβάλλει τον αγώνα που δίνουν, νύχτα και μέρα, οι υγειονομικοί μας στο ΕΣΥ. Επιμένει, άραγε, ακόμη και τώρα, να «δέχεται το ρίσκο» για τη δημόσια υγεία; Τον καλώ δημόσια να αναλογιστεί το βάρος των ολέθριων επιλογών του.
Υποδαυλίζει εντάσεις
»Ύστερα από ένα χρόνο δοκιμασίας, η κοινωνία βρίσκεται σε οριακό σημείο. Καθήκον μας είναι να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και όχι να υποδαυλίζουμε κοινωνικές εντάσεις. Η Δημοκρατία, πράγματι, δεν μπαίνει σε καραντίνα. Ούτε, όμως, και οι τεράστιες ευθύνες του κ. Τσίπρα».
- Η 12άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση: Σταματήστε την επικοινωνιακή διαχείριση και δώστε λύσεις στους αγρότες
- Τέλη κυκλοφορίας: Σχεδόν 790.000 δεν πλήρωσαν εμπρόθεσμα – «Βροχή» τα πρόστιμα
- Γιατί ο κόσμος βάζει… φρένο στην Golden Visa
- Ρομέν Γαβράς – Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ερωτευμένοι από το «Άγιον Όρος» στο Μεταξουργείο
- Ένοπλη ληστεία σε ζαχαροπλαστείο στη Νίκαια – Άρπαξε το ταμείο και έφυγε με το όπλο στο χέρι
- Συμφέρει τώρα η αγορά πετρελαίου θέρμανσης;
- Ουκρανία: Τι ποσοστό εδαφών κατέλαβε η Ρωσία το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442