Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανικός στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν – Αποχώρησε στον αέρα λόγω της Μέγκαν Μαρκλ

Πανικός στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν – Αποχώρησε στον αέρα λόγω της Μέγκαν Μαρκλ

Ο Βρετανός τσακώθηκε με τον συμπαρουσιαστή του ο οποίος τον κατηγόρησε για λασπολογία κατά της Μέγκαν Μαρκλ.

Από την ίδια του την εκπομπή αποχώρησε ενώ βρισκόταν στο αέρα ο Βρετανός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν. Είχε προηγηθεί καυγάς με τον συμπαρουσιαστή του με αφορμή την συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Στην πολυσυζητημένη συνέντευξή τους, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μίλησαν για τους λόγους που τους έφεραν σε ρήξη με το Μπάκιγχαμ.

Η πιο σοκαριστική αποκάλυψη αφορούσε τις τάσεις αυτοκτονίας τις οποίες είπε η Μέγκαν Μαρκλ ότι είχε ενώ ήταν έγκυος στον Άρτσι.

Παράλληλα η Μέγκαν Μαρκλ κατηγόρησε εμμέσως τη βασιλική οικογένεια για ρατσισμό αποκαλύπτοντας ότι πριν να γεννήσει τον Άρτσι είχαν γίνει συζητήσεις για το «πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του» με το ζευγάρι να υποστηρίζει ότι η συζήτηση αυτή ήταν ένα από τα καθοριστικά σημεία που οδήγησε στην απόφασή τους για το Megxit και την αποχώρησή τους από την βασιλική οικογένεια.

Από την πλευρά του ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Κάρολος, είχε σταματήσει να του απαντάει στα τηλέφωνα.

Ο Πιρς Μόργκαν που στο παρελθόν έχει κατηγορήσει την Μαρκλ πως απομάκρυνε τον Χάρι από την βασιλική οικογένεια προχώρησε σε παρόμοιου ύφους σχόλια με αφορμή την τελευταία συνέντευξη.

«Μια ακόμα υπενθύμιση πως όποιος κριτικάρει την Μέγκαν Μαρκλ θεωρείται αυτόματα ρατσιστής και εκφοβιστής» έγραψε ο παρουσιαστής την Δευτέρα στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ίδιος έσπευσε να αμφισβητήσει την ειλικρίνεια της Μαρκλ όσον αφορά την εξομολόγησή της περί τάσεων αυτοκτονίας.

Ο Alex Beresford που παρουσιάζει μαζί του την εκπομπή «Good Morning Britain» δεν δίστασε να επικρίνει την στάση του Μόργκαν.

«Καταλαβαίνω πως δεν συμπαθείς την Μέγκαν Μάρκλ, το έχεις κάνει ξεκάθαρο πολλές φορές σ’ αυτή την εκπομπή. Καταλαβαίνω επίσης ότι γνωριζόσασταν και κάποια στιγμή ξέκοψε από σενα.

Έχει αναφερθεί ποτέ σε εσένα από τότε που σταμάτησε να σου μιλάει; Δεν νομίζω. Συνεχίζεις όμως να πετάς λάσπη εναντίον της» είπε ο Beresford.

Ο Μόργκαν σηκώθηκε όρθιος και αποχώρησε από την εκπομπή του εκνευρισμένος ενώ ο συμπαρουσιαστής του συνέχισε να σχολιάζει την συμπεριφορά του χαρακτηρίζοντάς τη «διαβολική» και «λυπηρή».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024