Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Το χειροφίλημα που προκάλεσε πανικό στο Twitter

MasterChef: Το χειροφίλημα που προκάλεσε πανικό στο Twitter

Οι κριτές φώναξαν μπροστά τον Τζιοβάνι, τη Μαρία και τον Δημοσθένη, με τον τελευταίο να φιλά στο χέρι τη συμπαίκτριά του, προκαλώντας αρνητικά σχόλια στο Twitter

Ενώπιων των κριτών βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef που είχαν την καλύτερη προσπάθεια στο τεστ δημιουργικότητας, από τους οποίους μόλις ο ένας κατέκτησε τη χρυσή κάρτα και την κουζινομηχανή.

Οι κριτές φώναξαν μπροστά τον Τζιοβάνι, τη Μαρία και τον Δημοσθένη, με τον τελευταίο να φιλά στο χέρι τη συμπαίκτριά του, προκαλώντας αρνητικά σχόλια στο Twitter, σύμφωνα με το znews.

Σχόλια

Από την άλλη, το αποτέλεσμα προκάλεσε νεύρα στον Στέφανο ο οποίος άρχισε τις… ευχές.

«Δεν μπορώ να δεχθώ να βγαίνει μπροστά πιάτο μόνο με κρέμα και μαρμελάδα και το άλλο που είναι φιλαράκι μου γκασπάτσο. Δεν θέλω να μιλήσω για μάγειρες, ούτε για τα φίδια και τις καρακάξες. Πάνε και κλαίγονται σε όλο το σπίτι να μην τους ψηφίσουν, δεν είμαι καλά για να μαγειρέψω. Άντε γ…υ.»

Την καλύτερη προσπάθεια είχε τελικά η Μαρία, ενώ οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Λία, η Ηρώ και ο Κωνσταντίνος, με τον Κωστή ωστόσο να τη γλιτώνει την τελευταία στιγμή.

Ο Διονύσης ζήτησε συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο που τον δυσκόλεψε, ενώ ο Ιωάννης ευχόταν να βρίσκεται κάτω, απέναντι στον Κωστή.

«Τοξικούς και ρεμάλια δεν θέλω στη ζωή μου, ούτε στον περίγυρό μου», είπε ο Κωστής, φανερά επηρεασμένος από τη συμπεριφορά κάποιων συμπαικτών του.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024