Φωτιά σε σκηνές στον προσωρινό καταυλισμό στη Μυτιλήνη [εικόνες]
Πυρκαγιά ξέσπασε μετά τη 9 σήμερα το πρωί σε σκηνές όπου διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες στον προσωρινό καταυλισμό στο Μαυροβούνι της Μυτιλήνης.
Φωτιά σε δύο σκηνές ξέσπασε το μεσημέρι στον προσωρινό καταυλισμό στο Μαυροβούνι της Μυτιλήνης.
Πυρκαγιά ξέσπασε μετά τη 9 σήμερα το πρωί σε σκηνές όπου διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες στον προσωρινό καταυλισμό στο Μαυροβούνι της Μυτιλήνης.
Η σκηνή όπου διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες, κάηκε ολοσχερώς καθώς τα υλικά είναι εύφλεκτα, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμός.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική που έσπευσε για την κατάσβεση της φωτιάς πριν επεκταθεί και στις υπόλοιπες σκηνές η φωτιά αποδίδεται σε βραχυκύκλωμα.
- Η Premier League κρίνεται όλο και περισσότερο στις στατικές φάσεις
- Ανδρουλάκης: Η ειρήνευση μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη διπλωματία και τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου
- Πειραιώς: Νεκρός 31χρονος αναβάτης μηχανής σε τροχαίο δυστύχημα
- Επιστροφή στην GBL με την 20η αγωνιστική: Ξεχωρίζει το ΑΕΚ – Προμηθέας
- «Γυναίκες χωρίς άνδρες»: Το βιβλίο που το καθεστώς του Ιράν απαγόρευσε — αλλά δεν κατάφερε να σβήσει
- Έκαναν το 1-2 στην Αυστραλία οι Mercedes: Pole position ο Ράσελ, δεύτερος ο Αντονέλι (pic+vid)




