Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου – λάμψης, ενώ οι νεαροί πέταξαν πέτρες εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ. Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί αποχώρησαν.
Πέντε προσαγωγές
Νωρίτερα, είχε γίνει κάλεσμα να μεταβεί κόσμος στην Πρυτανεία, η οποία τελεί υπό κατάληψη εδώ και δύο εβδομάδες.
Μάλιστα, η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Στον χώρο του Πανεπιστημίου βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αποτελούμενη από τους βουλευτές Γιάννη Αμανατίδη, Κατερίνα Νοτοπούλου και Δώρα Αυγέρη, μαζί με τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης του κόμματος Κώστα Αμπατζά και πανεπιστημιακούς καθηγητές, μεταξύ αυτών ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος, η Ιφιγένεια Καμτσίδου κ.ά.
Σε δηλώσεις τους οι βουλευτές ζήτησαν την αποχώρηση των αστυνομικών.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας