Ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν έξαλλος στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα της Ρέιντζερς με τη Λίβινγκστον.
Τόσο πολύ μάλιστα, που μεταξύ των όσων είπε στο διαιτητή της αναμέτρησης περιλαμβανόταν και η φράση: «Ξέρω γιατί δε μου μιλάς. Επειδή έκανες ένα γ@@@@@@ο λάθος».
Ο ρέφερι τού έδειξε την κίτρινη κάρτα, όμως ο Άγγλος δε σταμάτησε να διαμαρτύρεται, με αποτέλεσμα να δει τελικά την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.
Τι προκάλεσε την οργή του;
Μια πτώση του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αλφρέντο Μορέλος μέσα στην περιοχή χρεώθηκε τελικά ως θέατρο από τον άρχοντα του αγώνα, με αποτέλεσμα ο προπονητής της Ρέιντζερς να εκνευριστεί πολύ.
Για την ιστορία ο Αλφρέντο Μορέλος σκόραρε το νικητήριο γκολ του αγώνα.
Με τον Άνταμ Μοκόκα σκοράρει στο φινάλε του ματς η Μπουργκ επικράτησε της Μπεσίκτας με 73-71, κατακτώντας το EuroCup κι εξασφαλίζοντας συμμετοχή στην επόμενη Euroleague.
Με τον Βεζένκοφ να σημειώνει 20 πόντους κι ακόμη τέσσερις παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, ο Ολυμπιακός... πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και συνέτριψε τη Μονακό στο πρώτο ματς του ΣΕΦ.