Κόκορας… μαχαίρωσε θανάσιμα τον ιδιοκτήτη του
Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Ένας κόκορας που συμμετείχε σε παράνομη κοκορομαχία στην Ινδία… μαχαίρωσε τον ιδιοκτήτη του, που έπεσε νεκρός.
Το πτηνό είχε στο πόδι του προσαρτημένη μια λεπίδα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους παράνομες μάχες. Προσπαθώντας τρομαγμένο να δραπετεύσει, έπεσε με δύναμη επάνω στη βουβωνική περιοχή του ιδιοκτήτη του, προκαλώντας του σοβαρούς τραυματισμούς, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.
Ο άνδρας πέθανε από αιμορραγία πριν φτάσει στο νοσοκομείο.
Παρόντα την ώρα του δυστυχήματος ήταν άλλα 15 άτομα. Ο κόκορας… συνελήφθη και κρατήθηκε για λίγο σε αστυνομικό τμήμα, πριν μεταφερθεί σε φάρμα πουλερικών.
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη όσων ενεπλάκησαν στην οργάνωση του παράνομου αγώνα.
Οι κοκορομαχίες απαγορεύονται, αλλά εξακολουθούν να είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε αγροτικές περιοχές. Οι κόκορες που έχουν εκτραφεί ειδικά για τέτοιους αγώνες φέρουν στα πόδια τους λεπίδα 7,5 εκατοστών και οι παίκτες ποντάρουν ποιος θα κερδίσει. Χιλιάδες κοκόρια πεθαίνουν κάθε χρόνο στις μάχες οι οποίες, παρά τις προσπάθειες των ομάδων δικαιωμάτων των ζώων, προσελκύουν μεγάλο πλήθος.
- Πληθωρισμός: Από τις Βρυξέλλες έως την Αθήνα – Οι πιέσεις προμηνύουν εξελίξεις
- Μάντζος: Η προπαγάνδα είναι το ύστατο καταφύγιο ενός συστήματος εξουσίας σε αποδρομή
- Ρωσία, Λιθουανία και Ανατολική Ευρώπη: Πώς η Black Card του Έπσταϊν έγινε «εργαλείο» διακίνησης γυναικών
- Υποκλοπές: Η τελευταία ευκαιρία ώστε να σωθεί η χαμένη τιμή του Άρειου Πάγου
- «Επικίνδυνη ζέστη» απειλεί το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου
- Παναθηναϊκός: Δεν παίζουν κόντρα στη Μύκονο Betsson οι Ναν και Φαρίντ
- Θεσσαλονίκη: Με σύρμα και αλυσίδα εντοπίστηκε δεμένη η σορός που βρέθηκε στον ποταμό Λουδία
- The Expla-in Project: Είναι πολιτική η Eurovision;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442