Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πως αντιδρά η Τατιάνα Στεφανίδου

Πως αντιδρά η Τατιάνα Στεφανίδου

Τις τελευταίες ημέρες τεχνηέντως επιδιώκουν να προκαλέσουν θόρυβο για τον τρόπο με τον οποίο η Τατιάνα Στεφανίδου προσεγγίζει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της

Η παρουσιάστρια βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο όταν προβάλλοντας την φωτογραφία του Λιγνάδη με τον σκούφο και την μάσκα, ξεστόμισε μια ατάκα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Τι ακριβώς είπε και έγινε χαμός; «Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο και τα λέει όλα. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης».

Οι εκφράσεις αυτές τεχνηέντως χρησιμοποιήθηκαν από ανώνυμους λογαριασμόυς για να προκαλέσουν θόρυβο για τον τρόπο με τον οποίο η Τατιάνα Στεφανίδου προσεγγίζει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της

Όλα ξεκίνησαν όταν μια χρήστης έγραψε κάτω από ένα ποστ της NAK Shoes στο Facebook:

«Έχετε λάβει υπόψη σας ότι η εκπομπή ΤLive στην οποία είστε χορηγός κρατάει αμφιλεγόμενη στάση στο ελληνικό #metoogr υποστηρίζοντας προκλητικά έναν άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων;; Σκεφτείτε λίγο σε ποιους επιλέγετε να διαφημιστείτε! Έτσι όπως σας μάθαμε, έτσι και θα σας ξεγράψουμε!».

Στο σχόλιο αυτό, λοιπόν, υπήρξε άμεση απάντηση από την NAK η οποία προανήγγειλε την απόσυρση της χορηγίας της από το Tlive:

«Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή».

Δες το σχόλιο και την απάντηση της εταιρείας:

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr: Μόλις η Στεφανίδου ενημερώθηκε για τη εξέλιξη αυτή άρχισε να ουρλιάζει και να βρίζει σαν δαιμονισμένη ενώ, όπως μας μετέφεραν άτομα του Alpha, είχε «γυρίσει το μάτι» της και έδειχνε σα να έχει υποστεί νευρικό κλονισμό.

Να θυμίσουμε πως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Τατιάνα δέχεται άγριες επιθέσεις με πιο πρόσφατη αυτή της σπουδαίας ερμηνεύτριας Τάνιας Τσανακλίδου η οποία, πάλι εξ’ αφορμής της στάσης της στην υπόθεση του προφυλακισμένου ηθοποιού-σκηνοθέτη, την αποκάλεσε «άθλια και σιχαμένη».

Όλα δείχνουν πως βρίσκεται σε εξαιρετικά δεινή θέση της καθώς το κανάλι του Πικερμίου δεν κρύβει πλέον τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση η οποία εξακολουθεί να συγκλονίζει το πανελλήνιο λόγω των ραγδαίων εξελίξεων και των νέων φοβερών στοιχείων που έρχονται καθημερινά στο φως για τη δράση του Λιγνάδη.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024