Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάριος Λώλος : Τον μπλόκαρε το Facebook επειδή δημοσίευσε φωτογραφίες από την πορεία για τον Κουφοντίνα

Μάριος Λώλος : Τον μπλόκαρε το Facebook επειδή δημοσίευσε φωτογραφίες από την πορεία για τον Κουφοντίνα

Στην ανάρτηση του Μάριου Λώλου, δεν υπήρχε αναφορά στο όνομα του Κουφοντίνα, που αποτελεί «κόκκινο πανί», για το Facebook

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση των διαχειριστών του Facebook, να μπλοκάρουν για 60 ημέρες, τον λογαριασμό του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριου Λώλου, επειδή ανάρτησε φωτογραφίες από την  πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε αναφορά στο όνομα του Κουφοντίνα, το οποίο τις τελευταίες μέρες έχει γίνει «κόκκινο πανί», για το Facebook.

«Αυτό συμβαίνει επειδή δημοσιεύσατε παλιότερα κάτι που δεν ακολουθούσε τους όρους της κοινότητάς μας. Η δημοσίευση αυτή παραβιάζει τους όρους μας σε ό,τι αφορά τα επικίνδυνα άτομα και τις επικίνδυνες οργανώσεις, επομένως δεν μπορεί να τη δει κανείς άλλος», αναφέρει στην αιτιολόγησή του το Facebook.

Πολλοί χρήστες των social media, αντέδρασαν στο μπλοκάρισμα της δουλειάς του Μάριου Λώλου, σπεύδοντας να δημοσιεύουν τις  φωτογραφίες που τράβηξε ο πρόεδρος της Ενωσης Φωτορεπόρτερ, από τη συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι φωτογραφίες λογοκρίθηκαν και δεν έμειναν στον «αέρα» του Facebook ούτε μία ώρα.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024