Στην ανάρτηση του Μάριου Λώλου, δεν υπήρχε αναφορά στο όνομα του Κουφοντίνα, που αποτελεί «κόκκινο πανί», για το Facebook

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση των διαχειριστών του Facebook, να μπλοκάρουν για 60 ημέρες, τον λογαριασμό του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριου Λώλου, επειδή ανάρτησε φωτογραφίες από την  πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε αναφορά στο όνομα του Κουφοντίνα, το οποίο τις τελευταίες μέρες έχει γίνει «κόκκινο πανί», για το Facebook.

«Αυτό συμβαίνει επειδή δημοσιεύσατε παλιότερα κάτι που δεν ακολουθούσε τους όρους της κοινότητάς μας. Η δημοσίευση αυτή παραβιάζει τους όρους μας σε ό,τι αφορά τα επικίνδυνα άτομα και τις επικίνδυνες οργανώσεις, επομένως δεν μπορεί να τη δει κανείς άλλος», αναφέρει στην αιτιολόγησή του το Facebook.

Πολλοί χρήστες των social media, αντέδρασαν στο μπλοκάρισμα της δουλειάς του Μάριου Λώλου, σπεύδοντας να δημοσιεύουν τις  φωτογραφίες που τράβηξε ο πρόεδρος της Ενωσης Φωτορεπόρτερ, από τη συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι φωτογραφίες λογοκρίθηκαν και δεν έμειναν στον «αέρα» του Facebook ούτε μία ώρα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr