Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικολάου : Τον Σεπτέμβριο ο Κουφοντίνας μπορεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης - Γιατί κάνει απεργία πείνας;

Νικολάου : Τον Σεπτέμβριο ο Κουφοντίνας μπορεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης – Γιατί κάνει απεργία πείνας;

Σύμφωνα με την κ. Νικολάου, ο Κουφοντίνας δεν σιτίζεται αυτή τη στιγμή, αλλά αν χρειαστεί θα υπάρξει παρέμβαση από γιατρούς για να διασωθεί η ζωή του.

«Το Σεπτέμβριο του 2021 ο Δημήτρης Κουφοντίνας μπορεί να κάνει αίτηση απόλυσης. Κατοχυρώνεται το δικαίωμά του. Γιατί κάνει απεργία πείνας;» διερωτήθηκε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου.

«Μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, θα μπορούσε να έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη από την πρώτη στιγμή, και να μην κάνει απεργία πείνας» πρόσθεσε η κ. Νικολάου, τονίζοντας:

«Είναι στα χέρια του η ζωή του. Εφόσον θεωρεί ότι έχει παραβιαστεί ο νόμος, γιατί δεν προσφεύγει στη δικαιοσύνη για να δικαιωθεί; Παρακολουθείται σε 24ωρη βάση από γιατρό και νοσοκόμο. Ως  Γενική Γραμματεία, είμαστε πάνω από τον κρατούμενο».

Η κ. Νικολάου, διευκρίνισε, μιλώντας στον Σκάι, ότι ο Κουφοντίνας δεν σιτίζεται αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει διάταξη Εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Λαμίας με την οποία αν χρειαστεί θα υπάρξει παρέμβαση από γιατρούς για να διασωθεί η ζωή του. Είναι σε σταθερή κατάσταση αυτή τη στιγμή, έχει επαφή με το περιβάλλον.

«Το 2015 ο Κουφοντίνας δεν ήθελε να γυρίσει στον Κορυδαλλό (…) Πήγε στις φυλακές Αυλώνα που είναι φυλακές ανηλίκων! Δεν μπορεί να γυρίσει, ο Κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Όσοι βαρυποινίτες έχουν απομείνει θα φύγουν» ξεκαθάρισε η Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ότι και τα υπόλοιπα καταδικασμένα μέλη της «17 Ν» θα φύγουν από τον Κορυδαλλό (Γιωτόπουλος, Ξηρός κ.λπ).

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024