Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγρια κόντρα Λοβέρδου – Βαρεμένου για την υπόθεση Κουφοντίνα

Άγρια κόντρα Λοβέρδου – Βαρεμένου για την υπόθεση Κουφοντίνα

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα είχαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

«Δύσκολη και δυσάρεστη υπόθεση. Κάθε πολίτης έχει δικαιώματα. Ακόμα και ο χειρότερος δολοφόνος όπως ο Κουφοντίνας. Τα δικαιώματα αυτά διεκδικούνται μέσα από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση έκανε το καθήκον της. Δεν μπορεί να υποχωρήσει σε έναν εκβιασμό. Η δημοκρατία είναι ισχυρή, δεν κινδυνεύει. Όμως τα φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων είναι πολύ ανησυχητικά. Κι εγώ και άλλοι συνάδελφοι της ΝΔ ανησυχούμε για τις εξελίξεις» σημείωσε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στο MEGA για την υπόθεση της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βαρεμένος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αναβιώνει το κλίμα της «17Ν», «δημιουργούν τρομολαγνεία, για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος. Θέλετε να πεθάνει ο Κουφοντίνας; Αφήστε τον να πεθάνει να δούμε τι θα πετύχετε. Θέλετε καινούργια γενιά τρομοκρατών; Κάντε το».

Η αποστροφή αυτή του κ. Βαρεμένου εξόργισε τον Γιάννη Λοβέρδο, ο οποίος απάντησε: «Κάποιοι επενδύετε πολιτικά και κομματικά στο να πεθάνει ο Κουφοντίνας. Και είναι η ντροπή σας. Έλεος πια με το λαϊκισμό, έλεος. Η κυβέρνηση δεν θέλει να πεθάνει κανένας».

Σύμφωνα με τον κ. Βαρεμένο η κυβέρνηση αυτοπαγιδεύτηκε στην υπόθεση Κουφοντίνα.

«Έφεραν τον Κουφοντίνα στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής για να πετύχουν τι;» είπε και συνέχισε λέγοντας ότι «ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι τρομοκράτης που έχει καταδικαστεί. Όμως λέμε ότι η δημοκρατία είναι ανώτερη από την τρομοκρατία. Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο που ψήφισε. Το σε ποια φυλακή θα είναι ο Κουφοντίνας δεν θα το πει ο Κουφοντίνας. Το περιγράφει ο νόμος».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024