Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουφοντίνας : Αυξημένα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο νέων επιθέσεων

Κουφοντίνας : Αυξημένα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο νέων επιθέσεων

Ιδιαίτερα ύστερα από το επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής, οι αρχές προέβησαν σε έκτακτες συσκέψεις προκειμένου να υπάρξει αναθεώρηση για τα απαιτούμενα μέτρα.

Αυξημένα μέτρα παίρνει η ΕΛ.ΑΣ, μετά τα περιστατικά επιθέσεων των τελευταίων ημερών, αναμένοντας κλιμάκωση από υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ιδιαίτερα ύστερα από το επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής, οι αρχές προέβησαν σε έκτακτες συσκέψεις προκειμένου να υπάρξει αναθεώρηση για τα απαιτούμενα μέτρα.

Για αυτόν τον λόγο ενισχύονται οι στατικές δυνάμεις, θα πραγματοποιούνται σκοπιές σε πιθανούς στόχους και «χαρτογράφηση» υποψήφιων στόχων, αύξηση περιπολιών (ΔΙ.ΑΣ. – Άμεση Δράση – ΟΠΚΕ) ενώ υπάρχουν διαταγές για εγρήγορση.

Την ίδια ώρα, αυξημένα μέτρα αναμένεται να παρθούν για Αστυνομικά Τμήματα (Λαμία, Ζωγράφου, Ακρόπολης κ.ά.), Δικαστικούς στόχους (Εφετείο, Ευελπίδων, Υπ. Δικαιοσύνης κ.ά), το Νοσοκομείο Λαμίας όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας και θα βρίσκονται 110 αστυνομικοί το 24 ώρες το εικοσιτετράωρο αλλά και Εμπορικούς δρόμους Πολυκαταστήματα (Ερμού, Πατησίων, Μαρούσι κ.ά.) και οικίες αξιωματούχων, Δικαστικών, Αστυνομικών.

Επιπλέον, θα πετούν drones της Αστυνομίας σε περιοχές που υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι δυνατό να εκδηλωθούν επιθέσεις, ώστε να δίνουν άμεσα εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενεργοποιηθεί σε όλο το φάσμα το πληροφοριακό δίκτυο της Αντιτρομοκρατικής και της Κρατικής Ασφάλειας.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024