Κούραση, ανησυχία, αλλά και εμπιστοσύνη στον εμβολιασμό, δηλώνουν οι περισσότεροι πολίτες, σύμφωνα με νέα έρευνα, που πραγματοποιήθηκε ένα χρόνο από τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος στη χώρα μας (26 Φεβρουαρίου 2020)

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος κοροναϊού στην Ελλάδα και οι πολίτες εκφράζουν, σε όλες τις έρευνες που γίνονται σχετικά με την πανδημία, την κούραση αλλά και τις ανησυχίες τους τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την οικονομική τους κατάσταση.

Έρευνα του ΝEWS 24/7, που πραγματοποίησε η «aboutpeople» για λογαριασμό του «20/20» σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού στην Ελλάδα, καταγράφει την κούραση των Ελλήνων από τα μέτρα περιορισμού, αλλά και την αύξηση του ποσοστού όσων δηλώνουν ότι θα κάνουν το εμβόλιο.

Επιπλέον, οι περισσότεροι δηλώνουν απογοητευμένοι από τους χειρισμούς της κυβέρνησης, αλλά και από την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παρ’ όλα αυτά, βρίσκουν την ελληνική διαχείριση της πανδημίας καλύτερη, συγκριτικά με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr