Όπως και πολλά άλλα viral βίντεο, έτσι και το συγκεκριμένο, ξεκίνησε από το TikTok, πέρασε στο Instagram και έφτασε στο Twitter – όπου το είδαν περισσότεροι από 775.000 άνθρωποι. Όμως οι χιλιάδες αντιδράσεις που συνέλεξε στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, δεν ήταν πάντα θετικές.

Και αυτό γιατί μόλις σε 22 δευτερόλεπτα, βλέπουμε ένα κοριτσάκι να… σκαρφαλώνει επάνω σε ένα ψυγείο, για να φτάσει τις λιχουδιές που έχουν προσπαθήσει οι γονείς της να κρατήσουν μακριά της.

Καταφέρνει να πατήσει με το ένα πόδι της στο σημείο από όπου βγαίνουν τα παγάκια και το άλλο στις χειρολαβές, καταφέρνοντας έτσι να φτάσει και μέχρι το ντουλάπι που βρίσκεται πάνω από τη συσκευή – από όπου παίρνει και το μπισκότο που εμφανώς λαχταρούσε.

Μετά ολοκληρώνει το… έγκλημα, κλείνοντας το ντουλάπι και γλιστρώντας από τις χειρολαβές.

Στο τέλος, χαρίζει στους θεατές και ένα χαμόγελο γεμάτο ικανοποίηση για την ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία του σατανικού της σχεδίου.

Ποιο είναι το πρόβλημα των χρηστών του Twitter; Μα προφανώς το ότι το κοριτσάκι θα μπορούσε να έχει χτυπήσει στη διάρκεια των ακροβατικών της – μεταξύ άλλων, αν η πόρτα του ψυγείου άνοιγε από το βάρος ης. Και βέβαια, δεν έλειψαν και οι γονείς που θεώρησαν ότι το παιδί θα έπρεπε να τιμωρηθεί επειδή αποφάσισε να παρακάμψει την απαγόρευση των γονιών της.

Εμείς οφείλουμε να σημειώσουμε ότι από τη στιγμή που οι γονείς επέλεξαν να τραβήξουν το βίντεο, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να είχαν εκτιμήσει το μέγεθος του κινδύνου – και, βέβαια, να της είχαν επιτρέψει να πάρει το μπισκότο.

Δείτε το φανταστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr