
Οι «Τελεταί Μπούκουρας»… γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια του κοροναϊού
Η αγαπημένη τρολοσελίδα γιόρτασε την πρώτη επέτειο της πανδημίας με μια καυστική ανάρτηση
Με τον δικό της τρόπο «γιόρτασε» τον ένα χρόνο η χιουμοριστική σελίδα «Τελεταί Μπούκουρα» την… επέτειο του κοροναϊού στη χώρα μας.
Η σελίδα, που προσποιείται το γραφείο τελετών, είναι όμως troll, συχνά μας έχει κάνει να ξεκαρδιστούμε στα γέλια με τα απίθανα posts της.
Αυτή τη φορά, εκτός από το να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον κοροναϊό για τον πρώτο χρόνο των… γενεθλίων του, καυτηρίασε εμμέσως πλην σαφώς και τις πολιτικές που οδήγησαν σε αυτή τη «χρυσή επέτειο».
Συγκεκριμένα, σε μια λιτή ανάρτηση, οι Τελεταί Μπούκουρας απλώς αναδημοσιεύουν την δήλωση του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια για την πρώτη είσοδο του ιού στη χώρα μας.
«Το πρώτο κρούσμα του νέρου κορονοϊού στη χώρα επιβεβαιώθηκε. Ήταν κάτι που περιμέναμε. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού», είχε δηλώσει τότε ο κ. Κικίλιας.
Ένα χρόνο μετά, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι στην περίπτωσή του ισχύει απόλυτα η παροιμία «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις».
Τουλάχιστον αυτό φαίνεται πως πιστεύει η αγαπημένη σελίδα:
- Τρέχουν να αποτρέψουν… αρρυθμίες στην ΚΟ της ΝΔ – Παρασκηνιακές ζυμώσεις μέχρι την τελευταία στιγμή
- Βόλος: Ληστής χτύπησε ένοικο πολυκατοικίας με σίδερο και τον έσφιγγε στον λαιμό να τον πνίξει
- Super League: Η ΚΕΔ όρισε τον Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο Όσμερς σφυρίζει στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
- Γιατί η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ αποχώρησε από τo The White Lotus; Χάος και παρασκήνιο με τον Μάικ Γουάιτ
- Σκουριές: Στην τελική ευθεία για παραγωγή η επένδυση που αλλάζει τα δεδομένα στην Ελλάδα
- Αφρικανική σκόνη: Ποια θα είναι η πιο δύσκολη μέρα – Χάρτης με τις περιοχές που θα επηρεαστούν

