Εδιωξε οπαδούς του ΠΑΟ η αστυνομία στην άφιξη του Χεζόνια
Παρά την απαγόρευση, κόσμος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο αεροδρόμιο για τον Χεζόνια, με την αστυνομία να τους λέει να περάσουν έξω από τη αίθουσα αναμονής.
Περίπου 50 φίλοι του τριφυλλιού πήγαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχθούν τον Μάριο Χεζόνια, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.
Ωστόσο, άνθρωποι της Αστυνομίας, που προφανώς ήταν προετοιμασμένοι για αυτό το ενδεχόμενο, τους ξεκαθάρισαν ότι εφόσον δεν έχουν δικαιολογημένη παρουσία στο αεροδρόμιο πρέπει να αποχωρήσουν, αλλιώς θα μοιραστούν πρόστιμα.
Μετά απ’ αυτό ο κόσμος αποχώρησε από την αίθουσα αφίξεων, όχι όμως και από τον χώρο του αεροδρομίου, αφού περιμέναν έξω από την αίθουσα αναμονής.
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442