Μπορεί η αποκαθήλωση του Πέτρου Φιλιππίδη να είναι ολοκληρωτική, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο κάθε μέρα που περνάει οι καταγγελίες κατά του πασίγνωστου ηθοποιού πληθαίνουν κάθε μέρα που περνάει

Μπορεί η αποκαθήλωση του Πέτρου Φιλιππίδη να είναι ολοκληρωτική, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο κάθε μέρα που περνάει οι καταγγελίες κατά του πασίγνωστου ηθοποιού πληθαίνουν κάθε μέρα που περνάει.

Εκτός από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, φαίνεται ότι ο κ. Φιλιππίδης είχε και πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, κάτι που φαίνεται από τις δηλώσεις του τύπου «Εσύ αγοράκι μου Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ», αλλά «Είμαι κορυφαίος ηθοποιός, γιατί να μην το πω;». Και άλλες πολλές…

Φαίνεται πως η μεγαλομανία που τον χαρακτήριζε γινόταν πολλές φορές εμπόδιο στη συνεργασίες του είτε στο θέατρο, είτε στην τηλεόραση.

Ακόμα μια καταγγελία που έγινε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ωστόσο είναι ακόμα επίκαιρη, είναι αυτή του ηθοποιού Ορέστη Τζιόβα.

«Με τον κύριο Φιλιππίδη είχα πρόβλημα προσωπικό στο εργασιακό περιβάλλον. Τρομοκρατία, άσχημη ομιλία, βωμολοχία… με άσχημο τρόπο» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μιλάω, όμως,(για μένα) για κάποια σεξουαλική παρενόχληση. Είχα ακούσει πράγματα, αλλά δεν έγινε κάτι μπροστά μου, ώστε να έχω την πλήρη αντίληψη και να το καταγγείλω. Έχει να κάνει με το πώς φέρεται σε όλη την ομάδα. Και συνήθως αυτοί οι άνθρωποι φέρονται ακόμη χειρότερα σε ανθρώπους που δεν έχουν την ανάγκη τους. Εκεί βλέπεις τον άνθρωπο πραγματικά, πώς φέρεται όταν έχει εξουσία. Δεν αποχώρησα από τη συνεργασία, αλλά τελειώνοντας τη συνεργασία μιλούσα ανοιχτά στον χώρο για αυτόν τον άνθρωπο» κατέληξε.

Σημειώνεται ότι ο κ. Φιλιππίδης βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, με τις καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση, του έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία του και την ψυχολογία του.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr