Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να μην… πάει για δουλειά

Σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να μην… πάει για δουλειά

Ας το παραδεχτούμε: Αυτός ο άνδρας είναι πηγή έμπνευσης

Τι έχετε κάνει για να αποφύγετε άλλη μια κουραστική μέρα στη δουλειά; Κατά πάσα πιθανότητα, έχετε υπερβάλει έστω και μια φορά για τα συμπτώματα κάποιου κρυώματος (στις εποχές που ένα συνάχι δεν θα γινόταν αποδεκτό ως δικαιολογία για να απουσιάσουμε από το γραφείο). Ίσως έχετε ισχυριστεί και κάποια άλλη υποχρέωση ή έχετε αναγκαστεί να εφεύρετε μια εξωφρενική δικαιολογία επειδή απλώς… σας πήρε ο ύπνος.

Είμαστε, όμως, σχεδόν σίγουροι ότι δεν έχετε δοκιμάσει το τρικ αυτού του άνδρα από την Αριζόνα.

Και αυτό γιατί ο 19χρονος Μπράντον Σουλς, δεν έκανε τίποτα λιγότερο από το να σκηνοθετήσει την… απαγωγή του, προκειμένου να κάνει κοπάνα από το γραφείο!

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος κάλεσε την αστυνομία στις 10 Φεβρουαρίου, ενημερώνοντάς ότι βλέπει «έναν άνδρα δεμένο πισθάγκωνα με μια ζώνη, και φιμωμένο με μια μπαντάνα», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, ο Σουλς υποστήριξε ότι τον απήγαγαν μπροστά στην είσοδο του σπιτιού του δυο μασκοφόροι άνδρες, αφού πρώτα τον χτύπησαν στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, τον έβαλαν στο αυτοκίνητό τους, έκαναν μερικές… βόλτες και τον πέταξαν στη μέση του δρόμου.

Όταν, όμως, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να επιβεβαιώσουν την αφήγηση του Σουλς, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι οι απαγωγείς τον επέλεξαν επειδή ο πατέρας του είναι πλούσιος, δεν βρήκαν κανένα στοιχείο που να την επιβεβαιώνει, σύμφωνα με το Associated Press.

Έτσι, στις 17 Φεβρουαρίου, ο Σουλς συνελήφθη για ψευδή αναφορά, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν ότι και ο ίδιος έχει πλέον παραδεχτεί πως η ιστορία που τους διηγήθηκε ήταν αβάσιμη.

Η τιμωρία του; Ένα πρόστιμο ύψους $525 – και, μαντεύουμε, η δυσαρέσκεια του αφεντικού του.

Λέτε να ζήτησε ρεπό και την επόμενη ημέρα, λόγω της… ψυχικής οδύνης;

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024