Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εβελίνα Παπούλια : Στο πλευρό του Μαρκουλάκη η ηθοποιός- «Αν θέλουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία...»

Εβελίνα Παπούλια : Στο πλευρό του Μαρκουλάκη η ηθοποιός- «Αν θέλουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία…»

Ακολουθώντας την ανοιχτή επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη προς το ΣΕΗ, στην οποία ο ηθοποιός εξέφραζε την αγανάκτησή του για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί όσον αφορά τον ίδιο με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η Εβελίνα Παπούλια πήρε θέση κατακρίνοντας όσους προχωρούν σε διασυρμό προσωπικοτήτων

Ακολουθώντας την ανοιχτή επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη προς το ΣΕΗ, στην οποία ο ηθοποιός εξέφραζε την αγανάκτησή του για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί όσον αφορά τον ίδιο με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η Εβελίνα Παπούλια πήρε θέση κατακρίνοντας όσους προχωρούν σε διασυρμό προσωπικοτήτων.

Έκανε δε έκκληση στο Σωματείο να διορθώσει το ατόπημα, στο οποίο υπέπεσε στοχοποιώντας τον συνάδελφό της.

«Παρακαλώ πολύ για να μπορούμε να #eimasteoloimazi καλό θα ήταν να τιμούμε αυτό που συνυπογράφουμε. Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας και υποστηρικτές το #metoo. Αν κάποιος πέσει σε λεκτικό ατόπημα καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε ότι δεν το έκανε από κακή πρόθεση και μετά να επικοινωνούμε κατ΄ιδίαν μαζί του. Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι- συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού! Με αυτόν τον τρόπο δεν φαντάζουμε καλύτεροι από τους θύτες και από τους ανθρώπους που ασκούν λεκτική βία» έγραψε.

«Θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν θέλουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Το ΣΕΗ είναι η οικογένεια όλων μας. Πόσο μάλλον ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δείξει έντονα το αίσθημα της συναδελφικότητας» κατέληξε στην ανάρτησή της στο Instagram.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024