Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Λιγνάδη : Νέα σοκαριστική κατάθεση γνωστού τραγουδιστή «καίει» τον σκηνοθέτη

Υπόθεση Λιγνάδη : Νέα σοκαριστική κατάθεση γνωστού τραγουδιστή «καίει» τον σκηνοθέτη

Τις τελευταίες ώρες έρχονται στο φως νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την υπόθεση Λιγνάδη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, με την εισαγγελική έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μετά τις μηνύσεις και τις καταθέσεις για σεξουαλική κακοποίηση.

Τις τελευταίες ώρες έρχονται στο φως νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των καταθέσεων περιλαμβάνεται κι αυτή ενός τραγουδιστή – ηθοποιού που προσήλθε στον εισαγγελέα, δηλώνοντας ότι επιθυμεί να καταθέσει.

Ο τραγουδιστής – ηθοποιός δεν υπήρξε θύμα, ωστόσο κατέθεσε για περιστατικά που συνδέονται με τον πρώτο μηνυτή και φέρεται να εισέφερε στην έρευνα πληροφορίες για το προφίλ και τη γενικότερη συμπεριφορά του σκηνοθέτη που κατηγορείται για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή.

Πλέον, οι εισαγγελείς καταβάλουν προσπάθεια να να ερευνήσουν όλες τις καταγγελίες που φτάνουν στα χέρια τους κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβουν ενδεχόμενο παραγραφής.

Δεύτερος ηθοποιός στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης

Στο μεταξύ, μετά υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη στο στόχαστρο έχει μπει και δεύτερος ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών χειρίζεται πλέον τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη μήνυση του Δημήτρη Ανθη, ο οποίος κατονόμασε ως θύτη του δικού του βιασμού το τρίτο πρόσωπο που ήταν παρών στον φερόμενο βιασμό του Ν.Σ. από τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Το αδίκημα φέρεται να τελέστηκε το 2005 και δεν έχει ακόμα παραγραφεί, αλλά κινδυνεύει να παραγραφεί σε μερικούς μήνες. Για το λόγο αυτό ο εισαγγελέας έχει ζητήσει να επισπευστεί η διαδικασία χαρακτηρίζοντας κατεπείγουσα την υπόθεση.

Ο 37χρονος ηθοποιός, που έχει φιλική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του ,αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2006. Συμμετείχε σε πολλές γνωστές θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει κάνει ορισμένες ενδιαφέρουσες παρουσίες σε τηλεοπτικά σήριαλ με μεγάλη θεαματικότητα.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024