Όλα ξεκίνησαν όταν το 2012 το δίδυμο Σκορδά – Λιάγκας έχει καλεσμένο στην πρωινή εκπομπή τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας, κάνει ερώτηση στον Πέτρο Μπουσουλόπουλο ζητώντας να μάθει από ποιους ηθοποιούς αποτελείται το Top 3 του.
Ποιοι είναι οι τρεις ηθοποιοί δηλαδή που θεωρεί top τη στιγμή εκείνη.
«Είναι ερώτηση παγίδα, θα αφήσω πολλούς έξω και δεν θέλω», είπε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος με έντονο δισταγμό.
Τελικά, για να αποφύγει τυχόν παρεξηγήσεις επέλεξε τρεις νέους ηθοποιούς, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Θανάση Τσαλταμπάση και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, ενώ μετά από παρότρυνση της Φαίης Σκορδάς πρόσθεσε και τον Μάνο Παπαγιάννη.
Kατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του Πέτρου Φιλιππίδη με το «Πρωινό mou», μετά από το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ότι δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην τον έχει συμπεριλάβει στο Top 3 των καλύτερων, άνοιξε ο ασκός.
Ακολουθεί ο εξής διάλογος μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Πέτρου Φιλιππίδη.
Γ.Λ. Δεν υπάρχει κανείς που να μην σε έχει βάλει μέσα στο Top 3 των καλύτερων ηθοποιών
Π.Φ. Χθες ο Μπουσουλόπουλος δεν με έβαλε
Γ.Λ. Έβαλε τρεις πιτσιρικάδες όμως
Π.Φ. Είναι πιτσιρικάς ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος; Δεν έχει ηλικία το θέατρο πείτε στον κύριο Μπουσουλόπουλο. Να είναι πιο προσεκτικός. Γιατί ο κύριος Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς. Με τον κύριο Μπέζο και με τον κύριο Φιλιππίδη.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
«Αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε εσείς καλύτερα από εμάς!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης
Με χιούμορ, άνεση και καλή διάθεση αντιμετώπισαν οι πρώτοι υποψήφιοι την πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές 2026, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις στα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2026 - Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία