Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης: Αποχαιρετά με... γράμμα το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Πέτρος Φιλιππίδης: Αποχαιρετά με… γράμμα το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Πώς θα αποχωρήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης από την σειρά;

Παρελθόν από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» αποτελεί ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μετά το μπαράζ καταγγελιών εναντίον του για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μετά τη λήξη της συνεργασίας του Πέτρου Φιλιππίδη με τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», οι σεναριογράφοι έψαχναν να βρουν τον τρόπο εκείνο με τον οποίο θα γινόταν ομαλά η μετάβαση στη νέα εποχή, σε αυτή δηλαδή που ο «Παρασκευάς» δεν θα βρίσκεται στο χωριό.

Ο τρόπος βρέθηκε και η «εξαφάνιση» του «Παρασκευά» αναμένεται να προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Στο ίδιο επεισόδιο δηλαδή που θα κάνει την εμφάνιση του ο αδερφός του Παρασκευά, ο Μένιος, τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς.

Ο Παρασκευάς θα εξαφανιστεί και οι κάτοικοι του χωριού θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει όταν δεν εμφανίζεται σε ένα προγραμματισμένο ραντεβού του.

Τους λόγους της εξαφάνισής του, τους εξηγεί στην σύζυγο του με ένα γράμμα το οποίο της έχει αφήσει.

Ο θείος Μένιος έφτασε στον Πλάτανο και κάνει άνω – κάτω το χωριό

Ο θείος Μένιος (Τάσος Χαλκιάς) έρχεται στον Πλάτανο, για να αποκαλύψει μυστικά και να ταράξει -ακόμη περισσότερο- τα νερά του φαινομενικά ήσυχου χωριού. Στο μεταξύ, ένα χαστούκι γίνεται η αφορμή να χωρίσει η Κατερίνα με τον Παναγή, ενώ η Μάρμω πανικόβλητη διώχνει άρον άρον τον Τζώρτζη από το σπίτι της, τη στιγμή που εκείνος πιστεύει πως έχει δει τον Βαγγέλα στο παράθυρο.

Το επεισόδιο της εξαφάνισης

Στο επεισόδιο 88 σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Παρασκευάς, ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης εξαφανίζεται. Αναλυτικά, την ερχόμενη Δευτέρα, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν στις 20.00 στην ΕΡΤ τα εξής:

Η Κατερίνα είναι έξω φρενών μετά την αποκάλυψη ότι τα γράμματα, δεν τα έστελνε ο Παναγής, κι έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση.

Ο τρομοκρατημένος Τζώρτζης δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι άκουσε τη Μάρμω να φωνάζει τον Βαγγέλα, αλλά αρχίζει να σκέφτεται ότι έχει επικοινωνία με το υπερπέραν!

Ο Παρασκευάς δεν εμφανίζεται στο προγραμματισμένο ραντεβού του με τον Στάθη, προκαλώντας του μεγάλη νευρικότητα.

Η Καλλιόπη κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της να γίνει πρόεδρος στον σύλλογο και δεν τη σκιάζει Βαρβάρα καμιά, ενώ ο Ηλίας, απ’ την άλλη, ζει τ’ όνειρο, είναι επιτέλους πρόεδρος!

Ο Σίμος προσπαθεί να πει στον Κανέλλο ότι ο Θοδωρής είναι ερωτευμένος με τη Χρύσα, ενώ ο Θοδωρής με την Κατερίνα προσπαθούν να καταλάβουν ποιος έγραψε αυτά τα γράμματα, αφού ο παππούς τους δεν είναι πια μαζί τους.

Η Φιλιώ και η Φωτεινή μαθαίνουν ότι η Κατερίνα χώρισε με τον Παναγή, ενώ η Μάρμω λέει στο Βαγγέλα ότι πρέπει να βρει λύση σ’ αυτό το μπέρδεμα, πριν τους ανακαλύψουν. Η Φιλιώ γυρίζει σπίτι και βρίσκει ένα γράμμα, που της κόβει την ανάσα.

Το γράμμα του Παρασκευά δημιουργεί απορίες

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 στο επεισόδιο 89, οι τηλεθεατές θα μάθουν πως ο Παρασκευάς, (ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης) άφησε ένα γράμμα στην σύζυγο του, Φιλιώ με το οποίο της εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα εξής: Η Κατερίνα είναι πολύ θυμωμένη με τον Παναγή, δεν τον συγχωρεί και ο Παναγής βρίσκει πολύ άδικη τη στάση της.

Η Φιλιώ κρύβει από τον Παναγή το γράμμα που άφησε ο Παρασκευάς, θέλοντας να πιστεύει ότι δεν είναι τίποτε παραπάνω από ακόμα ένα κακόγουστο αστείο του. Όταν, όμως, μείνει μόνη και δει ότι λείπει το διαβατήριό του, της κόβονται τα πόδια.

Η κόντρα της Καλλιόπης και της Βαρβάρας και τα πισώπλατα μαχαιρώματα για την προεδρία του συλλόγου καλά κρατούν, ενώ ο Ηλίας, ως νέος πρόεδρος του χωριού, κάνει μεγάλα σχέδια για τον Πλάτανο. Σχέδια που θα φέρουν τα πάνω κάτω στο ήσυχο χωριουδάκι και κυρίως στις δουλειές της Μάρμως.

Η παλιά παρέα του Πλατάνου κάνει στην άκρη τους Αθηναίους και αποφασίζει να βγει μόνη της, αλλά το χωριό είναι μικρό και οι συναντήσεις αναπόφευκτες. Ο Βαγγέλας δοκιμάζει ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο, προκειμένου να διώξει τον Στάθη από το χωριό.

Η άφιξη του Μένιου στον Πλάτανο, όχι μόνο θα λύσει όλες τις απορίες της Φιλιώς σχετικά με τη φυγή του αδερφού του, του Παρασκευά, αλλά θα ταράξει και όλο τον Πλάτανο.

Το μυστικό του Παρασκευά θα μείνει καλά κρυμμένο στην οικογένεια

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στο επεισόδιο 90 της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» η αλήθεια για την εξαφάνιση του Παρασκευά θα μαθευτεί στο γιο του, Παναγή και η οικογένεια αποφασίζει να κρατήσει καλά κρυμμένο το μυστικό.

Συγκεκριμένα οι τηλεθεατές της σειράς της ΕΡΤ θα παρακολουθήσουν: Ο Βαγγέλας αποφασίζει να προσεγγίσει τον Τζώρτζη με έναν ιδιαίτερο τρόπο, και του ζητάει να διώξει τον Στάθη από τον Πλάτανο.

Κατατρομαγμένος, είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τον Πλάτανο και την κληρονομιά και με το ζόρι κατορθώνει η Μυρτώ να τον μεταπείσει. Κι αν φοβήθηκε τόσο που άκουσε τη φωνή του Βαγγέλα, πώς θα αντιδράσει τώρα, που θα πέσει μούρη με μούρη με το φάντασμά του; Ένα χαστούκι γίνεται η αφορμή να χωρίσει η Κατερίνα με τον Παναγή.

Αυτή τη φορά το ζευγάρι θα χωρίσει οριστικά ή ο έρωτάς τους θα καταφέρει να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο; Ο παπάς αποχαιρετά την Κική και φεύγει για Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει την παπαδιά, με την ελπίδα να την πείσει να του δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο.

Η Φιλιώ και ο Μένιος λένε στον Παναγή την αλήθεια για τον πραγματικό λόγο που οδήγησε τον Παρασκευά να φύγει από τον Πλάτανο, αλλά αυτό θα μείνει το καλά κρυμμένο μυστικό της οικογένειας Τζούρα, κι έτσι ο Μένιος ξεκινάει τις επισκέψεις στους παλιούς καλούς του γνώριμους, με πρώτη στάση τον Ηλία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024